Oldal tetejére
20 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Az igazi téli hideg beálltával járműveink is több gondoskodást igényelnek, mint az enyhébb hónapokban. Készüljön fel a nem várt pillanatokra a Praktiker webáruház segítségével!
A tartós fagyok olyan meghibásodásokat is okozhatnak, amik az év többi részében nem jellemzőek, az időjárásra egyik legérzékenyebb alkatrész az autóakkumulátor. Élettartamát több tényező is negatívan befolyásolja, mint például egy-egy teljes lemerülés vagy a használat gyakorisága és hosszúsága. Ritka használat esetében, amikor csak kisebb távokat teszünk meg rövidebb élettartamra számíthatunk. Figyeljük meg működését, amennyiben azt vesszük észre, hogy hideg reggeleken nehezebben indul autónk a megszokotthoz képest, érdemes ellenőriztetni, hiszen akár cserére is szükség lehet. Termékeink között több márka és méret közül biztosan megtalálható a járművének megfelelő akkumulátor.
Abban az esetben, ha lemerült az akkumulátor, a leggyorsabb megoldás a bikáztatás, ehhez webáruházunk kínálatában megtalálhatja a szükséges eszközöket, több fajta indítókábel közül választhat. Indítókábelt érdemes egész évben magunknál tartani, nem tudhatjuk, hogy mikor lehetünk valakinek segítségére azzal, hogy beindítjuk lemerült akkumulátorát.
Érdemes felkészülni a nagyobb havazásokra, a hóval borított utakon nehezebb a közlekedés, járművünk könnyen megcsúszik a jeges szakaszokon. A Praktiker kínálatában elérhető hólánccal biztos lehet abban, hogy épségben éri el úti célját, még a legzordabb útviszonyok között is.
Fedett garázsban tárolni autónkat manapság igazi luxusnak számít, azonban nem kell lemondanunk féltve őrzött autónk védelméről akkor sem, ha a szabadban tároljuk. Minden autó megsínyli, ha ki van téve az elemeknek, azonban a webáruházunkban található autóponyva megfelelő védelmet nyújt az eső, a hó és a fagy káros hatásai ellen.