Oldal tetejére

Nagyvásárlói Program 
Prémium ajánlatok prémium ügyfeleinknek!
Szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul áll az Önök rendelkezésére!


Építkezésre, felújításra készül?
Rendszeresen vásárol nagy tételben vállalkozásra számára? Professzionális vásárlási tancsunkat Ön is igénybe veheti, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program kiemelt ügyfeleink számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul személyes kapcsolattartó gondoskodik arról, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az igényeihez.

A Praktiker Prémium Plusz előnyei:
Személyes kapcsolat
Egyedülálló megoldásainkat mindig az Ön elképzeléseihez igazítjuk. Saját tanácsadójától első kézből kap meg minden információt - jelen helyzetben telefonon vagy elektronikus levél formájában.
Teljes körű szolgáltatás, a tervezéstől a vásárláson át az áru kézhezvételéig
Az igények előzetes egyeztetélsétől kezdve egészen a megvalósításig figyelemmel kísérjük a folyamatot, hogy minden gördülékenyen és gyorsan haladjon.
Online rendelési lehetőséget biztosítunk a fizikális interakciók elkerülése végett. A termékeket időpontra készítjük össze, így nincs várakozás, nincs sorban állás!
Egyedi árképzés
Kollégáink személyre szabott konstrukciót készítenek az Ön számára. Egyedi árajánlatunkat igényei szerint állítjuk össze.
Egyedi fizetési feltételek
Az Önnek legkényelmesebb ütemezés szerint fizetheti ki a termékeinket. Utalás, bankkártyás fizetés – az Önök és kollégáink biztonsága érdekében csökkentjük a készpénzforgalmat.
  Az áruházban, webshopban nem elérhető termékek beszerzése
Az Ön igényei a legfontosabbak számunkra, ezért a Praktiker Prémium Plusz programmal áruházaink polcairól hiányzó termékeket is megrendelheti.
  Egyedi szállítási feltételek
A kiválasztott termékeket, az építkezési, felújítási munkálatokhoz igazodva, akár több részletben szállítjuk ki  Önnek. Tanácsadója ennek ütemezésében is segítségére lesz.Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével