GAO MOZGÁSÉRZÉKELŐ 180° IP44 FEKETE 12M 1200W, 10MP-7PERC

5(1)
|
Márka: Gao
|
Cikkszám: 303911
Elektronikai hulladék kezelés

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.799 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Az érzékelő automatikusan bekapcsolja a fényt, amikor mozgást érzékel, és egy kiválasztott idő után ismét kikapcsolja, így nem felejti el lekapcsolni a lámpát, és így energiát takarít meg. Mozgásérzékelő 180°, fekete színben. A mozgásérzékelő sokoldalú segítője otthonának. Fényt gyújt, még akkor is, ha nincs szabad keze.

A mozgásérzékelő nem csak nagyobb kényelmet, de az automatikus világításnak köszönhetően nagyobb biztonságot is nyújt Önnek a mindennapokban.

A mozgásérzékelőt állandó kültéri használatra tervezték, fröccsenésálló (IP44), és nagyon robusztus, időjárásálló, speciális műanyagból készült házzal rendelkezik.

A házban és a ház körül az érzékelő alkalmas a fény rugalmas szabályozására és felügyeletére a modern LED-es lámpák, valamint a bevált izzólámpák vagy fénycsövek esetében. A biztonságos infravörös technológia reagál az érzékelő érzékelési területére belépő mozgó tárgyak - beleértve az embereket és az állatokat is - hősugárzására.

Az érzékelési terület 180°-os, kb. 12 m-es hatótávolsággal rendelkezik, és függőlegesen állítható, így szükség esetén elkerülhető például az állatok érzékelése. A kapcsolási idő 10 másodperctől 7 percig variálható.

Az, hogy az érzékelő nappal vagy éjszaka kapcsoljon, a fényerő beállításával szabályozható a világosságtól a sötétig. Műszaki adatok: Kapcsolódási teljesítmény izzószálas lámpáknál max. 1200 W, fénycsöveknél 300 W.

Hálózati csatlakozás 230 V~, 50 Hz. Védelmi osztály IP 44.

Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 8 cm
Termék szélessége: 9 cm
Termék mélysége: 7 cm
Gyártói termékkód: 0687H
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#110 cm x 13 cm x 8 cm0.22 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!