Megújult a Praktiker győri áruháza

Még a tavaszi szezon kezdete előtt megszépült és átalakult az egész győri áruház, ahol 8000 m2-en több mint 50.000 termék közül válogathatnak vásárlóink. Az átalakítás egyik célja az volt, hogy minél több terméket tudjunk bemutatni, ezért a kibővített szaniter részleg új bemutatóterekkel bővült, megkönnyítve a választást és a termékek kipróbálását. A vevőcentrikusabb kialakítással és felújítással a Praktiker egyrészt a barkácspiaci helyzet változásaira, másrészt a hamarosan életbe lépő jogszabályi változásokra is kíván reagálni. Üzletünk átalakításával, jobban átlátható és strukturáltabb kialakítással kívánjuk segíteni vásárlóink választását.

Ezen kívül minden árucsoportban magas minőségű termékekkel gazdagodott kínálatunk. Így megszépült, felfrissült és közvetlenül a bejárathoz került a népszerű bútor osztály. Számos új termékkel bővült a kert osztály, akárcsak a csempe- és szaniteráruk, lámpák és szezonális termékek köre. A nyitás alkalmából ráadásul két napon át valamennyi bútor, fürdőszobai bútor és zuhanykabin 10%-os kedvezménnyel megvásárolható! Továbbá teljesen megújult és nagyobb területet kapott a kinti kert, ahol így még több virág és kerti termék kapott helyet.

A győri áruház jelenleg 50 munkatársat alkalmaz, és további 10 dolgozó felvételét tervezi értékesítő pozícióba. A vásárlók jelentős része, 15-20%-a érkezik a határ túlsó oldaláról, Szlovákiából vagy Ausztriából.

Az áruház nyitva tartás március 16-ától módosul, hétfőtől-szombatig, reggel 8:0-tól este 20:00-ig várjuk vásárlóinkat.

www. praktiker.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!