Oldal tetejére
A karácsony főszereplője évről-évre a gondosan kiválasztott fenyőfa, melynek díszítése igazi családi program. A valódi fák azonban nemcsak, hogy hullajtják tűleveleiket, hanem kivágásukkal a környezetet is károsítjuk.
A műfenyő egyik legnagyobb előnye, hogy csak egyszer kell megtalálni az igazit, onnantól kezdve hosszú évekig a karácsonyi dekoráció igazi ékköveként szolgálhat a megfelelő karácsonyfadíszek segítségével. Manapság az elérhető műfenyők minőségének javulásával már egyre többen térnek át az igazi fa vásárlásról a tartósabb, élő társaiktól már-már megkülönböztethetetlen műfenyőkre.
A Praktiker oldalán a műfenyők számos fajtában, méretben és színben találhatóak meg.

Rendkívül valósághű és részletes kidolgozottságával a 3D műfenyő tökéletes választás az igazán maximalisták számára. Ágaikon a tűlevelek térbeli elhelyezkedése miatt szinte tökéletes a hasonlóság a valódi fenyőkhöz képest. Az élő fenyő levelei háromszög keresztmetszetűek, ezt a természetes formát utánozzák a 3D műfenyő készítésekor is, ezáltal élethűbbek, mint a 2 dimenziós változatok.
A kevert levelű műfenyő az egyik legnépszerűbb fajta, ugyanis ezek között találhatjuk a legszebb fákat és a legnagyobb választékot. Ágaik között találhatunk 2D és 3D típusokat, és esetekben tűleveleket is. Ez a típus a 2D műfenyő könnyű díszíthetőségét és 3D műfenyő tökéletesen kidolgozott élethű leveleit ötvözi. Ezáltal egy dús, szabályos formájú, tömör műfenyő a végeredmény.
Tegye még varázslatosabbá a karácsonyfáját és emelje az ünnep fényét egy hangulatos karácsonyi fényfűzérrel.
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével