Oldal tetejére
A karácsonyi időszak során minden egy kicsit ünnepibb hangulatot ölt. Fényárba borulnak az utcák, előkerülnek az ünnepi dekorációk és feldíszítésre kerül a karácsonyfa. Ami nélkül szinte elképzelhetetlen a megfelelő hangulat, az a karácsonyi világítás. Akár igazi, akár műfenyő mellett döntöttünk, garantáltan varázslatos hatást kelt rajtuk egy fényfüzér.

Elegáns megjelenést kölcsönözhetünk a külső és belső tereknek, a karácsonyi ebédlő asztalnak, vagy akár az ablakba is kerülhetnek a különböző fénydekorációk. Amiért viszont minden háztartásban megtalálható legalább egy karácsonyi fényfüzér, az maga a karácsonyfa, hiszen ennek elengedhetetlen díszítő eleme az égősor.

Akár a szivárvány minden színében is pompázhatnak égőink, a dekorációnknak csak a képzeletünk szabhat határt. A hagyományos többszínű fényfüzéreken kívül egyre nagyobb teret hódítanak a letisztultabb, elegáns megjelenést biztosító, egyszerű fehér vagy sárga fényű fényfüzérek.

A karácsonyi világítás elhelyezkedésétől függően válogathatunk hideg- és meleg fényűek közül is. Külső homlokzatokra vagy utcai világításhoz praktikusabb a hideg tónusú, míg a belső terek megvilágításához a melegséget árasztó égősorok közül érdemes válogatni.
Választhatunk vezetékes vagy elemmel működő fajták közül, mind a kettőnek megvannak a saját előnyeik, a fánk elhelyezkedése befolyásolja többnyire, hogy melyiket érdemes választanunk.

Az egyszerű égősorokon kívül számtalan különböző formájú fényforrás található a Praktiker kínálatában, csillag, gömb vagy akár fenyőfa alakú fények is elérhetőek.

Gondoltunk az energiatakarékosságra odafigyelőkre is, ezért a Praktiker széles kínálatában megtalálható számos gazdaságos led szalag is. Napjaink legkorszerűbb világítástechnikai fejlesztése a led, aminek használatával úgy csökkenthetjük villanyszámlánkat, hogy közben varázslatos hangulatot teremthetünk otthonunkban.

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével