FIELDMANN ELEKTROMOS LÁNCFŰRÉSZ FZP 2105-E 1800W 35,5CM

Márka: FIELDMANN
|
Cikkszám: 415423
Elektronikai hulladék kezelés

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

Áruhitelotp-logo

  • 3.499 Ft x 10
    THM 0% - 0 Ft Ft önerő

34.990 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek


Rendelésre
Csak Online, webáruházunkon keresztül rendelhető termék.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

1800 W-os, 355 mm láncvezető hosszal bíró elektromos láncfűrész, 220 ml kapacitású olajtartállyal, automata olajpumpával, biztonsági láncfékkel, lánctartóval.

A Fieldmann FZP 2105-E egy könnyű és könnyen kezelhető elektromos láncfűrész. A meghajtásáról a 1800 W teljesítményű villanymotor gondoskodik, így nem jelent problémát a vastagabb farönkök szétvágása. Ideális választás kert karbantartásara, vagy a téli tüzelő előkészítésére. A csomag tartalma egy 355 mm hosszúságú Fieldmann vezetőlemez és egy 3/8’, 1,3 mm méretű lánc. Beépítésre került egy biztonsági kapcsoló és egy biztonsági fék is, ami a visszarúgástól védi a felhasználót. A láncot használat közben az FZP 2105-E beépített olajpumpa az olajtartályból automatikusan keni.

A láncfűrész az egyik legnagyobb segítséget jelentheti a fa téli feldolgozásakor, továbbá hasznos lehet fás szárú növények, bokrok alaposabb megmetszéséhez. Válassza ki a meghajtást, a teljesítményt és a vezetőlemez hosszát a felhasználás jellegének, a vele végzett munka mennyiségének megfelelően, illetve, hogy a felhasználók milyen gyakran fognak dolgozni a fűrésszel. 

Az elektromos láncfűrészek könnyen karbantarthatók, környezetbarátok és még ott is megfelelően használhatók, ahol a kipufogógázok egyébként problémát jelenthetnek – például zárt műhelyben. Szintén előnyt jelent a csendesebb működés a kertekben. A használatát csak az elektromos áram elérhetősége korlátozhatja.

Láncfűrésszel végzett munka során a biztonság az első. A kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával gyártott FIELDMANN láncfűrészek alapfelszereltségként biztonsági fékkel rendelkeznek az azonnali láncleállításhoz, egyes modellek biztonsági tengelykapcsolóval vagy rögzített fogtámasztékkal is felszereltek, amely megakadályozza a visszarúgást.

Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 20 cm
Termék szélessége: 26 cm
Termék mélysége: 80 cm
Teljesítmény: 1800 W
Láncvezető hossza: 35.5 cm
Gyártói termékkód: FZP 2105-E
Maximálás vágási hossz: 34 cm
Kötelező jótállás: 1 év
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#126.3 cm x 20.3 cm x 47.3 cm5.26 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!