Kerítés, kapu, drót

337 termék

Kerítés és kapu kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Öntöttvas és drótkerítés elemek. Vásárolj a Praktikerben!

/
17

Neked ajánljuk

Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk. De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. Meggátolja az állatok ki-, vagy éppen bejárását, jelzi a birtok határait, és véd az illetéktelenek bejárásától is. Céljától függően határozzuk meg az alapanyagát, méreteit és az építési módot is. A legáltalánosabb alapanyag a drótháló, illetve manapság a fém kerítéspanel, mely gyors szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével hamar közkedveltté vált.

Műanyag kerítés

Remek választás azok számára a műanyag kerítés, akik szeretnék otthonukat kiegészíteni egy látványos, figyelemkeltő kerítéssel. A műanyag kerítés egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen színben, formában elérhető, viszont emelett rendkívül ellenálló is. Kitűnően megállja a helyét az időjárás viszontagságaival szemben, legyen az nedvesség vagy éppen a napsütés UV-ja. Az általánosságban PVC-ből készülő műanyag kerítésben nem tudnak kárt tenni az élősködők, gombák, pl. penészgomba, így korhadással sem kell számolni. A legkisebb odafigyeléssel, minimális kezeléssel kerítésléceink színe megóvható, egyszerű glicerines műanyagápolóval. 

3D kerítés

Figyelemreméltó kerítés típus a 3D kerítés, hiszen ellenálló, merev kerítésrendszer kialakítására alkalmas. A 3D kerítést főként gyártási metódusa teszi egyedülállóvá, ugyanis a kerítéspanel síkján térbeli hajlítás kerül kialakításra, ez tovább növeli a kerítéselem merevségét. Bár a struktúra a hajlítástól függetlenül változatlan marad, mégis, a görbületek jelenléte különleges erőt kölcsönöz. Horganyzott acélból készülnek, mely garantálja a 3D kerítés tartósságát és kiváló minőségét. Univerzális termékről van szó, hiszen bárhová telepíthető, azonban teljesen átlátható, ezért magánterületek elkerítésére nem feltétlenül praktikus. 

Kerítés lemez

A kerítés lemez többféle szempontból nézve is igazán praktikus választás hagyományos fa vagy fém kerítésekkel szemben. Gondozása nem igényel semmilyen szakértelmet, nem szükséges 2-3 évente újra festeni. Szerelése is meghökkentően egyszerű, könnyedén és gyorsan telepíthető. Felülete UV és időjárásálló, valamint többféle színben és mintázatban is elérhető a piacon. 

Fa kerítéselem

A fa kerítéselem kétségkívül barátságos, otthonos megoldást jelent, sőt! A fa kerítéseknek nemcsak természetes hangulatuk van, hanem számtalan lehetőséget is magukban rejtenek: csiszolni, lakkozni, festeni lehet, illetve rengeteg módon tudjuk személyre szabni. Persze egy fenyő kerítéselem a maga egyszerűségében is nagyszerű.

Kerítésdrót

A leggyorsabb és legolcsóbb módja ingatlanunk körbekerítésének az vitathatatlanul a kerítésdrót. Kiválóan alkalmas nagyobb kiterjedésű területek elkerítésére, akár legelők, mezők vagy szántóföldek esetén is. Telepítése egyszerűbb már nem is lehetne, hiszen tekercsekben szállítjuk, így könnyen kihúzható

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!