Írószer, amire az iskolában, otthon és az irodában is szüksége van

Írószerért is jöjjön a Praktikerbe! Olcsó árakon kínálunk írószereket: ceruzák, füzetek, ollók, ragasztók. Minden, amire az irodában és iskolában szükség lehet – Praktiker ötletek

Ha már úgyis készülnünk kell az iskolakezdésre, irodai eszközparkunkat is felfrissíthetjük. Listába szedtük, mi mindenre lehet szükség a precíz és kényelmes munkavégzéshez.

iroda

Beszerzési lista: amire az irodában szüksége van

Parafatábla: Üzenetek, jegyzetek, névjegykártyák, naptárak, órarendek lesznek szem előtt, ha a parafatábla segítségével a falra tűzzük őket. 

parafatáblaKattintson a képre a termékért!

Öntapadós jegyzettömb: Aki irodában dolgozik, tudja, a Post-it-ből soha nem lehet elég! 

öntapadós jegyzettömb

Olló: Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy az olló az egyik leghasznosabb emberi találmány, ami millió helyzetben jelent megoldást.

ollóKattintson a képre a termékért!

Ragasztó: Nemcsak az irodában, de a háztartásokban is mindig szükség lesz a ragasztóra, aminek segítségével díszek, jelmezek, meghívók, makettek és prezentációk készülnek. 

ragasztóFolyékony krétamarker: Krétatáblákra és üvegfelületekre egyaránt használható a vízzel, illetve nedves ruhával könnyen lemosható marker. 

folyékony krétamarkerKattintson a képre a termékért!

Spirálfüzet: A spirálfüzet a meetingek, megbeszélések alapkelléke, de bekerülhet ide a napi to-do-lista is.

spirálfüzet

Órarend: Aki egy vagy több iskolás gyermeket nevel, tudja, mennyire fontos észben tartani a gyermek órarendjét. 

órarendKattintson a képre a termékért!

Ragasztó bélyegző: Bár az írásban végzett munka jelentős részét ma már számítógéppel végezzük, a folyóírásra is gyakran szükség van, és ilyenkor bizony néha szükség van a ragasztó bélyegzőre. 

ragasztó bélyegzőKattintson a képre a termékért!

Íróasztal: a kényelmes munkavégzés alapja a megfelelő íróasztal, amit számtalan magasságban és kialakításban megvásárolhatunk.

íróasztalKattintson a képre a termékért! 

Asztali lámpa: Nemcsak stílust csempészhet a dolgozósarkunkba, de szemünk világára is vigyáz a jól megválasztott asztali lámpa.

asztali lámpa

Irodai szék: Aki ülőmunkát végez, fontos, hogy jó irodai széken üljön, az ugyanis nemcsak a hosszú munkaórákat könnyítheti meg, az egészségre is hatással van. 

irodai székA termékért kattintson a képre!

+ 1 tipp: Virág minden mennyiségben!

Ma már bizonyított tény, hogy a virágok nemcsak a közérzetünkre vannak jó hatással, de az egészségünkre is. Vegyük körül magunkat minél többel!

orchidea

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!