Oldal tetejére
26 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Mire használható egy háztartási létra? Otthon bármikor előállhat a helyzet, hogy nem érünk el valamit, vagy házilag barkácsolunk, szerelünk, esetleg épp nagytakarításba kezdtünk. Ilyenkor jó, ha van a háztartásban legalább egy összecsukható létra, amit bármilyen helyzetben elővehetünk. Lakásban vagy kertes házban majdnem elengedhetetlen, de kétségkívül nagyon praktikus kellék, továbbá munkahelyen vagy a garázsban is bármikor jól jöhet egy fellépő, vagy létra, apróbb munkákhoz vagy pihenéshez sámli és zsámoly. 

Előbb vagy utóbb elérkezik a pillanat, amikor nélkülözhetetlenné válik a háztartási létra egy otthonban. Ilyenkor vagy kölcsön kell kérnünk, vagy vennünk kell egyet, hiszen szerelési munkákhoz, fúráshoz, faragáshoz, továbbá takarításhoz is elengedhetetlen a fellépő vagy létra használata. 

Olyan lakásban, ahol nincsenek túl nagy magasságok, vagy alacsony a lakó, elég egy fellépő létra is, ami kis helyen is elfér, kapható összecsukható változatban és nagyon praktikus abban az esetben, ha csak egy kicsi választ el a szekrény tetejétől, vagy a kamra legfelső polcától.

Alumínium létra segítésével már komolyabb munkákat is el lehet végezni a ház körül és nyugodtak lehetünk a biztonságunkat illetően. Alumínium fellépő vagy létra elérhető akár 5 vagy több fokos változatban és általánosan 150 kg-ig terhelhető. Létezik acél létra is, amely hasonlóan strapabíró, mint a az alumínium társa, tökéletesen megfelelő a házon belüli és ház körüli tevékenységek elvégzéséhez. Összecsukható, kis helyen is elfér és sok helyzetben bevethető.

Egy-egy műanyag fellépő vagy sámli használható szék vagy ülőke gyanánt is, hiszen gyermekek, de akár felnőttek súlyát is könnyedén elbírja. A mellékhelyiség használatához is jól jöhet egy fellépő vagy sámli. Wc fellépőt szoktak a gyerekek számára is használni, hogy könnyebben elérjék a mosdót. A sámli anyagát tekintve lehet fa vagy műanyag, és megtalálható összecsukható vagy fix változatban is. Zsámoly vagy ülőke létezik már dizájnos rattan mintázatú műanyagból. Háztartási létra használata általában elengedhetetlen ablakpucoláshoz vagy kiégett villanykörte kicseréléséhez. Fellépőt használhatunk ha a felső polcról kell levennünk valamit, vagy a szekrények tetejét takarítjuk. Karácsonyi díszítés, szezonális kellékek, díszek felrakásához megfelelő egy fellépő vagy sámli is, nagyobb belmagasság esetén háztartási létrára is szükségünk lesz. 

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!