Ez az 5 „okos” eszköz nem hiányozhat a kertből

Aki szereti, használja és gondozza a kertjét, ne mondjon le azokról a hasznos termékekről, amik hozzátesznek annak értékéhez. 

Komposzttároló

Háztartásunkban napról napra rengeteg olyan hulladékot termelünk, amit akár vissza is forgathatnánk trágyának. Az újrahasznosított műanyagból készült, több száz literes komposztáló rengetek háztartási és kerti hulladékot elnyel, hogy aztán gazdag trágyává alakítsa. 

komposztáló

Kattintson a képre a termékleírásért!

komposztáló

Fóliaház

Aki kóstolta már, milyen az íze és a zamata a házi termesztésű zöldségeknek és gyümölcsöknek, az biztos, hogy kerttulajdonosként kialakít magának legalább egy kis veteményest. Ebben nyújt nagy segítséget a fóliaház, ahol ideális körülményke között fejlődhetnek a termények.

fóliaház

Növénynevelő asztalka

Aki nem szeretne egy egész házat a növénytermesztésre szánni, vagy mindössze egy talpalatnyi hely áll rendelkezésére, válassza a növénynevelő asztalkát!

növénynevelő asztalka

Kattintson a képre a termékleírásért!

propagator

Kültéri szemetes tároló

Olyannyira diszkrét, hogy szinte már láthatatlan az a kültéri szemetes tároló, ami nemcsak azért hasznos eszköz, mert ápol és eltakar, de véd az időjárás viszontagságaitól, és a kóbor állatok sem tudnak hozzáférni a kidobott hulladékokhoz. 

kültéri szemetes tároló

Öntözőkomputer

Bátran leírhatjuk, itt a tavasz, a kert előkészítése, felkészítése bármikor megkezdődhet. Ennek egyik sarkalatos pontja az öntözőrendszer kialakítása, amit csak egyszer kell elvégezni, a többi feladatot ugyanis átveszi az öntözőkomputer. Az „okos” szerkezet segítségével nemcsak az öntözés módját tudjuk kiválasztani, de a napszakokat és a napokat is, amikor locsolni szeretnénk.

öntözőkomputer

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!