Oldal tetejére
7 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Egy igazán praktikus és funkcionálisan megfelelő konyha elengedhetetlen kellékei a konyhai tárolók különféle változatai. A tároló szekrény nemcsak a tárolásért felelős, hanem akár lakásunk éke is lehet. 

Konyhai tároló szekrény választáskor fontos döntés, hogy milyen ajtókat szeretnénk, ugyanis választhatunk üveges, vagy zárt verziók közül is. 

Az üveges konyhai tároló szekrény általában poharak, tányérok, vagy más, rendezetten tárolható tárgyak tárolására a legalkalmasabb, amik akár díszként is megállják a helyüket. A kevésbé esztétikus edényeket vagy tálakat érdemes zárt ajtók mögé rejteni, hogy ne rontsák a konyha összképét. 

A faliszekrények kiválasztásánál érdemes még figyelmet fordítani a magasságukra is, hiszen nem mindegy, hogy a plafonig terjedő tárolóhelyre van szükségünk, vagy megelégszünk kevesebbel is. 

A tároló szekrény elhelyezése nagyban befolyásolja használhatóságukat, ugyanis ha túl magasan vannak akkor nehezen elérhetőek, azonban ha túl alacsonyan, akkor rontják a munkalapok hozzáférhetőségét. Az általános standard távolság a munkalap és a fali konyhai tároló szekrény között 50-60 cm, ettől azonban el lehet térni, ha például magasabb emberek használják legtöbbet a konyhát. 

Konyhabútorunk kialakításánál akármekkora hangsúlyt is fektetünk a jövőben szükséges tároló kapacitásának felmérésére, szinte mindig jól jön egy helytakarékos gurulós tároló. Nemcsak kényelmes, hanem rendkívül jól jön például vendégsében, hiszen akár ételek szervírozására is használhatjuk. Amikor pedig éppen nincs szükségünk rá, akkor könnyedén visszaguríthatjuk a pult alá, így nem foglal külön helyet sem. A konyhai gurulós tároló készülhet többféle alapanyagból is, attól függően, hogy a többi konyhai tároló hogyan néz ki. Választhatunk fából, vagy akár fémből készültet is, sőt még a hasznos munkafelülettel rendelkezőt is találunk a piacon.

Egyes gurulós konyhai tároló változatok rendelkeznek zárható tároló rekeszekkel is, míg másokat nyitott polcokkal szereltek fel a tervezők. A legtöbb verzió rendelkezik fiókkal, ebbe rejthetjük például a szervírozáshoz szükséges evőeszközöket vagy éppen szalvétákat. 

Fedezze fel a Praktiker konyhai tároló kínálatát, és válogasson a helytakarékos minikonyha, gurulós tároló és tároló szekrény választékunkból, melyekkel hatékonyan bővítheti konyhája tárolókapacitását. 

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Árzuhanás