Oldal tetejére

PRAKTIBAU ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG

Termékelégedettség : 
(22 db értékelés alapján)
A Praktibau önterülő aljzatkiegyenlítő felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cement bázisú, gyorsított kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő habarcs 25 kg-os kiszerelésben. Halmazállapot: szilárd, por. Szín: szürke. Hajlítószilárdság: >5N/mm2. Nyomószilárdság:... Bővebben
4.799 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
 • Csomagtartalom: 25 kg
 • Egységár: 191,96 Ft / kg
 • Cikkszám: 310004
 • Márka: Praktibau
Mennyiség darab
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendelsz, a szállítási költség: 5.000 Ft

A Praktibau önterülő aljzatkiegyenlítő felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cement bázisú, gyorsított kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő habarcs 25 kg-os kiszerelésben. Halmazállapot: szilárd, por. Szín: szürke. Hajlítószilárdság: >5N/mm2. Nyomószilárdság: >30N/mm2. Keverővíz igény: legfeljebb 6 liter/25kg. Rétegvastagság: 3-15mm-ig. Az előírt keverővíz mennyiséghez (kb. 6 liter/25kg) a zsák tartalmát fokozatosan hozzáadva 3-4 perc alatt közepes fordulatszámú keverőszárral csomómentesre keverjük. 5 perc pihentetés után a keverést megismételjük. A bekevert habarcs felhasználhatósági ideje legalább 30 perc. Túlzott keverővíz hozzáadása esetén csökken az anyag végső szilárdsága, a habarcsban lévő adalékanyagok egy része a felületre mosódik, fehér foltokat hagyva maga után miután megszáradt. Az adalékanyagok felületre vándorlása csökkenti a habarcs tapadó-, nyomó- és hajlítószilárdságát. A Praktibau önterülő aljzatkiegyenlítő 3-15mm anyag keverése során, a megadott vízmennyiségen kívül más anyagot hozzáadni nem szabad (pl. cement és fagyást gátló adalék adagok hozzáadása NEM szükséges). Ebből eredő reklamációt nem fogadunk el. A javítandó felület legyen tiszta, szilárd és pormentes, melyet a javítási munka előtt néhány órával elő kell nedvesíteni és nedvesen kell tartani. A málló részeket és az esetleges szennyeződéseket előzetesen el kell távolítani. Erősen nedvszívó felületek esetén használjon mélyalapozót az alapfelület nedvszívás csökkentéséhez, illetve kiegyenlítéséhez. A bekevert habarcsot az így előkészített aljzatra kell önteni és a kívánt rétegvastagságban elteríteni. Kilevegőztetéshez használjon tüskés hengert. 25m2-enként dilatációt kell elhelyezni. Az elkészített felületet védeni kell a gyors kiszáradástól, ennek elérése érdekében kerülni kell a közvetlen napsütést. Speciális esetekben kérje a gyártó tanácsait. Az előírások kötelezőek, ezek be nem tartása esetén a termék rendeltetésszerű működése nem garantált. Anyagszükséglet: kb. 1,6 kg/mm/m².

 • Kellékszavatosság: 2 év
 • Termék magassága: 45 cm
 • Termék szélessége: 30 cm
 • Termék mélysége: 10 cm
 • Alkalmazási terület: Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható, fagyálló.
 • Anyag: Portlandcement, reológiai adalékszerek, tulajdonságjavító anyagok, homok. +10°C alatti felületi ill. környezeti hőmérséklet esetén nem alkalmazható, +30°C felett alkalmazása kerülendő. A felhordott anyagot 24 órán belül nem érheti csapó eső, fagy, illetve tűző napsugárzás.
 • Eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, az előírt tárolási körülmények között a gyártási időtől számított 12 hónapig.
 • Fajlagos anyagszükséglet: 1,6 kg/mm/m²
 • Kiszerelés: Száraz, hűvös helyen tartandó. Nettó 25 kg önterülő aljzatkiegyenlítő többrétegű papírzsákba csomagolva
 • Járhatóság: 20°C-on néhány óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt, járható 24 óra múlva burkolható.