DULUX NAGYVILÁG SZÍNEI 5L GANGESZI KAVICS

5(1)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 257223

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

11.990 Ft / darab

Egységár: 2.398 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Kiszerelés:
HEXA színkód: #e8d3bd

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux Nagyvilág Színei termékcsalád gangeszi kavics festéke kiváló fedőképességű. Kiadós és csepegésmentes matt, latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok pedig könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését.

Kellékszavatosság: 2 év
Kiszerelés: 5 liter
Termék szélessége: 18 cm
Termék magassága: 23 cm
Kiadósság: 14 m2/l
Szín: Gangeszi kavics
HEXA színkód: #e8d3bd
Alapozó : Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni.
Felhasználási mód: A Dulux Colours of the World (Nagyvilág Színei) kiváló fedőképességű, kimagasló fehérségű, páraáteresztő, vizes, diszperziós bázisú, beltéri falfesték. Normál vakolatra (cement és mészcement), betonra, gipszkartonra, papír- / üvegszálas tapétára, vagy korábban már festett felületre felhordva dekoratív, matt bevonatot hoz létre. A festék különleges összetételének köszönhetően felhordáskor nem csöpög. A létrejövő bevonat lég- és páraáteresztő. A csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít.
Felhordási felület: beltéri falfelület
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
Termék mélysége: 18 cm
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#118 cm x 23 cm x 18 cm5.7 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!