Oldal tetejére

Vevőszolgálat

Célunk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen és maximális kiszolgálásban részesüljön. Reklamációját, panaszát prioritásként kezeljük.
Kérjük, amennyiben panaszt, reklamációt szeretne bejelenteni,  a gyors és hatékony ügyintézés érdekében, küldje el részünkre online.


Reklamáció és panaszbejelentéshez kattintson ide

Kérjük, ossza meg velünk pozitív tapasztalatát is, hiszen a pozitív visszajelzések éppúgy a fejlődésünket szolgálják, mint az építő jellegű kritikák.

E-mailjét az alábbi címre várjuk: info@praktiker.hu


Kedves Vásárlónk!

Köszönjük szépen, hogy ír nekünk, véleménye fontos számunkra!

A veszélyhelyzetben vásárlóink és dolgozóink egészsége kiemelten fontos számunkra. Áruházaink nyitva tartását a jelenlegi helyzethez igazítottuk, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni, akinek halaszthatatlan vásárlásai vannak. Webshopunk a hét minden napján teljeskörű kiszolgálást kínál, házhoz szállítással.

A Praktiker mintegy 1600 embernek ad munkát, s vállalatunk az előírt közegészségügyi szabályokat betartva tovább folytatja a munkát, ezzel is megőrizve a magyar munkahelyeket.

Köszönjük bizalmát, jó egészséget kívánunk! 

+36-80/32-32-32 

Kollégáink nyitvatartási időben, hétfőtől szombatig reggel 8 órától este 20 óráig, fogadják hívását. Vasárnap chaten érhető el ügyfélszolgálatunk. Nyitvatartási időn kívül várjuk e-mailjét, vagy hagyjon hangüzenetet és mi visszahívjuk!

Áruházaink jelenleg nyitva vannak!

 

 

Hasznos volt ez az oldal?