Tonino Lamborghini: fűrészelni lehet a különbséget

Magyarországon először a Praktiker áruház kínálatában találkozhatunk a Tonino Lamborghini kerti kisgépekkel. Az anyamárkához hűen a prémium kategóriájú kerti kisgépeket is – fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek – magas színvonalú, innovatív belső és dizájnos külső kialakítás jellemzi. A Tonino Lamborhini kisgépek prémium minőségét nemcsak a terméktulajdonságok, hanem a Tonino Lamborhini szakértelme is garantálja. Technológiáiknak köszönhetően évtizedekig hű társunk lehet a ház körüli teendőkben.

Az újonnan elérhető Tonino Lamborghini két láncfűrész-típusa a dizájnerek és a mérnökök összehangolt munkájának az eredménye, és talán máig vitatkoznak azon, hogy az eredmény végül szebb vagy jobb lett. Nehéz eldönteni. A tervezésekor mindenesetre a termékekkel szembeni minden korszerű elvárásra választ adtak a fejlesztők. A PC 41 TL benzines és a KS 6024 TL elektromos láncfűrész érdemeit impozáns erőforrás alapozza meg, melyet számos kényelmi funkció tesz kezes báránnyá.

Vegyük közelebbről szemügyre a Tonino Lamborghini láncfűrészeket:

A PC 41 TL láncfűrészt 1,5 kW-os léghűtéses, kétütemű motor hajtja, ami kisebb üzemanyag-fogyasztás mellett hosszú élettartamot garantál. A minden fordulatszám-tartományban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó erőforrást Walbro karburátorral szerelték. A könnyű indítást a prémiumgyújtó- és autofojtó technológia, valamint a magasabb fordulatszámon is energikus motorjárást produkáló Champion szikrázó gyertyagyújtó biztosítja. A fűrész vágáshossza 400 mm, ami OREGON vezető lemez lánckerékkel és rezgéscsillapítóval biztonságos láncvezetést és megbízható vágóképességet eredményez. Az állítható olajszivattyú az optimális kenést, az automatikus lánckenés a felhasználó kényelmét, míg az inerciális láncfék-rendszer és a szilárd fogást nyújtó fémlökhárító a biztonságot szavatolja. A fűrész súlya 4,6 kg.

PC 41 TL, cikkszám: 296429.

A német gyártmányú KS 6024 TL elektromos láncfűrész 2400 W-tal dolgozik. Ezt a lehengerlő teljesítményt a hasonló paraméterekkel rendelkező termékek közül az egyik legkedvezőbb ár-értékarányban tudja. Az áruházakba készre szerelve érkező berendezéseket szerszám nélküli láncfeszítéssel tervezték. A láncfűrész teljesítménye a könnyű kezelhetőséget garantáló fejlesztéseket kívánt. Az ergonomikusan elhelyezett kezelőszerveket kiegyensúlyozott felépítésű berendezésen találjuk, melyet kényelmes, puha, csúszásmentes markolattal foghatunk meg. A 4,86 kg-os géppel a fejlett rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően könnyed a munkavégzés.

A termékek magas minőségét mi sem támasztja jobban alá, minthogy három év önkéntes gyártói garancia társul a vásárláshoz.

Teljesítményben és hatékonyságában, könnyedségében és megjelenésében is piacvezető Tonino Lamborghini kisgépeket keresd a Praktiker áruházaiban vagy a www.praktikerwebshop.hu. oldalon.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!