Oldal tetejére
5 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Jó, ha van a műhelyfelszerelés között legalább egy létra, amit bármilyen helyzetben elővehetünk. Bármikor előállhat a helyzet, hogy nem érünk el valamit, vagy házilag barkácsolunk, festünk, szerelünk, esetleg épp nagytakarításba kezdtünk. Éppen ezért az építőipari, műhely- vagy kerti munkálatok szinte elképzelhetetlenek létra nélkül.

Számos termékvariáció létezik, ami sok esetben nem is hasonlít már annyira létrára. Fellépni, elérni, levenni, visszatenni – ilyenkor jól jön. A feladatokat viszont számos kivitellel el lehet végezni, legyen szó teleszkópos alumínium létráról, profi csuklós létráról vagy egy hagyományos fa festőlétráról. Ebből is létezik több változat és méret is: 4-8 fokos festőlétra, megerősített lábakkal és vödörtartó kampóval már profi segítséget nyújt hivatásos és hobbi szobafestőknek egyaránt.

Szerelési munkákhoz, fúráshoz, faragáshoz, továbbá takarításhoz is elengedhetetlen a egy háztartási létra, vagy legalább egy fellépő használata. Olyan lakásban, ahol nem túl nagy a belmagasság, elég lehet egy fellépő is, ami kis helyen elfér, kapható összecsukható változatban és nagyon praktikus abban az esetben, ha csak egy kicsi választ el a szekrény tetejétől, vagy a kamra legfelső polcától.

Alumínium létra segítésével már komolyabb munkákat is el lehet végezni a ház körül. Nagy magasságban nyugodtak lehetünk a biztonságunk felöl is, hiszen sokkal stabilabbak és általánosan 150 kg-ig terhelhetőek.

Ne feledkezzünk meg a karácsonyi díszítésről sem. A díszek felrakásához megfelelő egy fellépő vagy sámli is, nagyobb belmagasság esetén azonban létrára is szükségünk lesz.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Lehullottak az árak!