Nagyvásárlói Program 
Prémium ajánlatok prémium ügyfeleinknek!


Építkezésre, felújításra készülsz?
Rendszeresen vásárolsz nagy tételben vállalkozásod számára? Professzionális vásárlási programunkat Te is igénybe veheted, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program kiemelt ügyfeleink számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul személyes kapcsolattartó gondoskodik arról, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az igényeidhez.

A Praktiker Prémium Plusz előnyei:
Személyes kapcsolat
Egyedülálló megoldásainkat mindig a Te elképzeléseidhez igazítjuk. Saját tanácsadódtól első kézből kapsz meg minden információt.
Teljeskörű szolgáltatás, a tervezéstől a vásárláson át az áru kézhezvételéig
Az igények előzetes egyeztetélsétől kezdve egészen a megvalósításig figyelemmel kísérjük a folyamatot, hogy minden gördülékenyen és gyorsan haladjon.

Egyedi árképzés
Kollégáink személyre szabott konstrukciót készítenek a számodra. Egyedi árajánlatunkat igényeid szerint állítjuk össze.
Egyedi fizetési feltételek
Számodra legkényelmesebb ütemezés szerint fizetheted ki a termékeinket. 
  Az áruházban, webshopban nem elérhető termékek beszerzése
A Te igényeid a legfontosabbak számunkra, ezért a Praktiker Prémium Plusz programmal áruházaink polcairól hiányzó termékeket is megrendelheted.
  Egyedi szállítási feltételek
A kiválasztott termékeket, az építkezési, felújítási munkálatokhoz igazodva, akár több részletben szállítjuk ki  neked. Tanácsadód ennek ütemezésében is segítségedre lesz.Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!