Nagyvásárlói Program 
Prémium ajánlatok prémium ügyfeleinknek!


Építkezésre, felújításra készülsz?
Rendszeresen vásárolsz nagy tételben vállalkozásod számára? Professzionális vásárlási programunkat Te is igénybe veheted, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program kiemelt ügyfeleink számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul személyes kapcsolattartó gondoskodik arról, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az igényeidhez.

A Praktiker Prémium Plusz előnyei:
Személyes kapcsolat
Egyedülálló megoldásainkat mindig a Te elképzeléseidhez igazítjuk. Saját tanácsadódtól első kézből kapsz meg minden információt.
Teljeskörű szolgáltatás, a tervezéstől a vásárláson át az áru kézhezvételéig
Az igények előzetes egyeztetélsétől kezdve egészen a megvalósításig figyelemmel kísérjük a folyamatot, hogy minden gördülékenyen és gyorsan haladjon.

Egyedi árképzés
Kollégáink személyre szabott konstrukciót készítenek a számodra. Egyedi árajánlatunkat igényeid szerint állítjuk össze.
Egyedi fizetési feltételek
Számodra legkényelmesebb ütemezés szerint fizetheted ki a termékeinket. 
  Az áruházban, webshopban nem elérhető termékek beszerzése
A Te igényeid a legfontosabbak számunkra, ezért a Praktiker Prémium Plusz programmal áruházaink polcairól hiányzó termékeket is megrendelheted.
  Egyedi szállítási feltételek
A kiválasztott termékeket, az építkezési, felújítási munkálatokhoz igazodva, akár több részletben szállítjuk ki  neked. Tanácsadód ennek ütemezésében is segítségedre lesz.Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!