MUNKÁRA TERMETT.
Az Opel Vivaro mindent biztosít, ami a munkavégzéshez szükséges: megjelenésével, kényelmes utasfülkéjével és tágas rakterével kategóriája élvonalába tartozik. A megbízhatóságnak, az üzemanyag-takarékos működésnek és a FlexCare-szolgáltatásoknak köszönhetően a Vivaro mindig bevetésre kész.

ELSŐ OSZTÁLYÚ.
A Vivaro professzionális modell – magabiztos stílusa és minőségi kidolgozása kitűnő benyomást tesz vállalkozásáról. Négy, teljesen testreszabható karosszéria-változata bármilyen igényt kielégít – kis és nagy terhekhez zárt furgont, hat személy és méretes rakomány szállítására duplakabinos furgont, kilenc személy szállítására kombit választhat; padlólemezes alváz modellünk pedig egyedi felépítmények alapjaként a legspeciálisabb feladatok ellátására is alkalmas.

ALKALMAZKODNI TERVEZTÉK.
A legjobb vállalkozók a legjobb eszközöket érdemlik – az Opel Vivarót úgy tervezték, hogy öröm legyen benne a munka. Az opcionális felszerelések széles választékával személyre szabhatja az utasfülkét és átalakíthatja furgonját.

MODERN ÉS TAKARÉKOS.
A Vivaro hatékonysága és csekély üzemköltsége hozzájárul vállalkozása nyereségéhez, a leszorított károsanyag-kibocsátás pedig kedvez a környezetnek. Modern, takarékos erőforrásaival a Vivaro fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén is kategóriája legjobbjai közé tartozik.

ELSŐ A BIZTONSÁG.
A Vivaro első számú prioritása a biztonság. Hatékony technikák védik az Ön munkatársait, tulajdonát és
vállalkozását: menetstabilizátor és kipörgésgátló mellett visszagurulás-gátló és utánfutó-stabilizáló rendszer is elérhető. Az adaptív terhelésszabályzó a rakomány súlyát is figyelembe veszi.
col-6
Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!