Koffer

1 termék
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
18.990 Ft
2 munkanapon belül
Áruházi készleten
/
1

Érdemes tartani otthon egy alap szerszámkészletet, hiszen sokat lehet spórolni azzal, ha nem kell minden apró- cseprő szerelnivalóhoz mesterembert hívni. Ahhoz, hogy az eszközök ne szerteszét heverjenek, jól jön egy rendszerező és tároló alkalmatosság.

Az alumínium koffereket időtállóság és hosszantartó használhatóság, erős anyaghasználat jellemzi, ennek köszönhetően ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben és számos szerszámot lehet bennük egyszerre tárolni, még a nehezebbeket is. A tágas belső résznek köszönhetően, illetve a különböző méreteknek hála precízen rendszerezheti különböző méretű és rendeltetésű szerszámait.

Egy átgondoltan összeállított szerszámos kofferrel minden szerszám könnyedén a keze ügyébe akad. A Praktiker 3 darabos alumíniumból készült szerszámtartó kofferjeivel megoldódik minden tárolással kapcsolatos probléma, hiszen esztétikus megoldást kínál mind a garázsban, mind a műhelyben és könnyen mozgatható is.

Amennyiben rendszerezi a szerszámokat, minimális időt kell előkészületekre és szerszámok keresésére fordítania, ezzel időt és pénzt is megtakaríthat. A termékválasztékunkban található alumínium kofferek több darabból állnak, a méretük csökkenő, így egymásba helyezés esetén kisebb helyet foglalnak el.

Az alumínium koffereken biztonságos csatok találhatók, valamint egy nyitható és csukható fogantyú, amely megkönnyíti a hordozást. Egy szerszámos alumínium kofferrel nem csak a műhelyben, de a szerszámtartó dobozban is átlátható, rendezett kép fogad. A szerszámos koffer elnyel minden háztartásban használatos szerszámot, mint a kalapács vagy csavarhúzó, de olyan nagyobb méretű eszközöknek is van benne hely, mint a fúrógép. Szilárd tárolórendszer eszközeinek, melyben jól áttekinthetőek a szerszámok.

Használható a házon kívül és belül, műhelyben, garázsban, nyaralóban, a kertben és szakemberek számára is. Kötőelemek és szerszámok tárolására is alkalmas, sőt professzionális használatra is. Otthoni környezetben és munkakörnyezetben egyaránt kiváló választás. Ha a garázs, vagy a műhely rendszerezésre szorul, eseteleg káosz uralkodik a szerszámok között, a kellékek szerteszét hevernek, a szerszámos kofferben méret szerint rendezheti kellékeit, sőt tárolásra és mozgatásra is alkalmas. A szerszámos kofferen belül tovább fokozhatja a rendet és átláthatóságot ha szerszám rendszerezővel, tárolódobozokkal, csavarboxokkal rendezi el szerszámait, csavarokat, szögeket. Ha gyakran hozza-viszi eszközeit, akkor ez a legbiztosabb megoldás a rendszerezett és biztonságos szállításhoz. Segít megőrizni szerszámai jó állapotát is, amelyek így nem kallódnak, hanem rendszerezve, védetten vannak tárolva.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!