Műrattan kerti bútor

14 termék
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
/
1

Kerti bútor vásárlás előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy milyen anyag lenne a legtökéletesebb választás. A piacon található választék közül a legnépszerűbbek a fém, a fa, a műanyag, és a műrattan kerti bútor típusok, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. A kerti bútor anyaga nagyban befolyásolja a kinézetüket, a kényelmüket, tapintásukat is, ezért érdemes jól megfontolni, hogy milyen célra és milyen helyre választunk bútort. Az áruk sem mindegy természetesen, jelentős eltérés mutatkozik például egy valódi fa és egy egyszerű műanyag kerti bútor között, figyelembe véve azonban azt, hogy jó esetben hosszú távra szeretnénk kerti bútort vásárolni, érdemes inkább egy minőségi darabra költeni.

A műrattan kertibútor ideális választás azok számára, akik szeretnének esztétikusan berendezni a teraszt vagy kertet, mégis ragaszkodnak a környezeti hatásokkal szembeni ellenállósághoz, amit például egy fa vagy műanyag darab nem biztosít olyan mértékben. 

Műrattan kerti bútor vásárlásával nem kell kompromisszumot kötnünk a stílus, a kényelem tekintetében akkor sem, ha egy igazán tartós szettet szeretnénk. Anyagát tekintve a műrattan tulajdonképpen egy műszálból font anyag, ami remekül ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Emellett könnyű tisztíthatóság és egyszerű ápolás jellemzi a műrattan kerti bútor darabokat, így lesz tökéletes és tartós alapkelléke a hangulatos szabadtéri ebédeknek és családi összejöveteleknek. 

Biztosak lehetünk abban, hogy a megvásárolt műrattan kerti bútor színe még évek múltán is változatlan lesz, ugyanis a nap káros sugarai nem fakítják. Formáját is kiválóan megőrzi, legyen szó akár nyári forróságról vagy téli farkasordító hidegről. Ennek köszönhetően bármilyen időjárási viszonyok között tárolható kültéren, így tároló helyről sem kell gondoskodnunk. 

A műrattan bútorok előnyei közt érdemes megemlítenünk a súlyukat is, hiszen egy kerti bútornál fontos, hogy könnyedén mozgatható legyen. A polyrattan bútorok rendkívül könnyűek, ebből kifolyólag még a legkényesebb burkolaton sem hagynak nyomot még akkor sem, ha húzva mozgatjuk. 

Anyagából fakadóan akár a legmelegebb napokon is bátran lehuppanhatunk kényelmes kerti fotelünkbe, hiszen a tűző napon sem melegszik fel elviselhetetlen forróságúra, mint a fém társaik.

A hagyományos fa bútor darabokkal szemben a nedvességnek is sokkal jobban ellenállnak a műrattan bútorok.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!