Oldal tetejére
406 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk. De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. Meggátolja az állatok ki-, vagy éppen bejárását, jelzi a birtok határait, és véd az illetéktelenek bejárásától is. Céljától függően határozzuk meg az alapanyagát, méreteit és az építési módot is. A legáltalánosabb alapanyag a drótháló, illetve manapság a fém kerítéspanel, mely gyors szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével hamar közkedveltté vált.

Műanyag kerítés

Remek választás azok számára a műanyag kerítés, akik szeretnék otthonukat kiegészíteni egy látványos, figyelemkeltő kerítéssel. A műanyag kerítés egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen színben, formában elérhető, viszont emelett rendkívül ellenálló is. Kitűnően megállja a helyét az időjárás viszontagságaival szemben, legyen az nedvesség vagy éppen a napsütés UV-ja. Az általánosságban PVC-ből készülő műanyag kerítésben nem tudnak kárt tenni az élősködők, gombák, pl. penészgomba, így korhadással sem kell számolni. A legkisebb odafigyeléssel, minimális kezeléssel kerítésléceink színe megóvható, egyszerű glicerines műanyagápolóval. 

3D kerítés

Figyelemreméltó kerítés típus a 3D kerítés, hiszen ellenálló, merev kerítésrendszer kialakítására alkalmas. A 3D kerítést főként gyártási metódusa teszi egyedülállóvá, ugyanis a kerítéspanel síkján térbeli hajlítás kerül kialakításra, ez tovább növeli a kerítéselem merevségét. Bár a struktúra a hajlítástól függetlenül változatlan marad, mégis, a görbületek jelenléte különleges erőt kölcsönöz. Horganyzott acélból készülnek, mely garantálja a 3D kerítés tartósságát és kiváló minőségét. Univerzális termékről van szó, hiszen bárhová telepíthető, azonban teljesen átlátható, ezért magánterületek elkerítésére nem feltétlenül praktikus. 

Kerítés lemez

A kerítés lemez többféle szempontból nézve is igazán praktikus választás hagyományos fa vagy fém kerítésekkel szemben. Gondozása nem igényel semmilyen szakértelmet, nem szükséges 2-3 évente újra festeni. Szerelése is meghökkentően egyszerű, könnyedén és gyorsan telepíthető. Felülete UV és időjárásálló, valamint többféle színben és mintázatban is elérhető a piacon. 

Fa kerítéselem

A fa kerítéselem kétségkívül barátságos, otthonos megoldást jelent, sőt! A fa kerítéseknek nemcsak természetes hangulatuk van, hanem számtalan lehetőséget is magukban rejtenek: csiszolni, lakkozni, festeni lehet, illetve rengeteg módon tudjuk személyre szabni. Persze egy fenyő kerítéselem a maga egyszerűségében is nagyszerű.

Kerítésdrót

A leggyorsabb és legolcsóbb módja ingatlanunk körbekerítésének az vitathatatlanul a kerítésdrót. Kiválóan alkalmas nagyobb kiterjedésű területek elkerítésére, akár legelők, mezők vagy szántóföldek esetén is. Telepítése egyszerűbb már nem is lehetne, hiszen tekercsekben szállítjuk, így könnyen kihúzható

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Black weekend