Oldal tetejére
43 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A páramentesítő működése: ventilátor segítségével szívja át a levegőt a hőcserélő rendszeren és egy szűrő rendszeren át. A párátlanított melegebb száraz levegő visszajut a szoba légterébe, a tartály telítődése esetén biztonsági kapcsoló állítja le a párátlanítást, hogy a párából összegyűjtött víz ne folyjon szét a lakásban. A páramentesítő készülékekkel beállíthatjuk az ideális páratartalmat. Fő funkciói: levegőtisztítás, automatikus páratartalom szabályozás. Utántöltő és komplett párátlanító készülékek a Praktikernél.
Forró, száraz időjárás esetén ajánlott a párásító használata, amely egyben légtisztító funkcióval is bírhat. Fajtái a melegpárásító, hidegpárásító, ultrahangos, légmosó, valamint nedvesítőbetétes hidegpárásítók. A hideg párásító ultrahanggal porlasztja el a vizet, különösen gyerekek számára hasznos. A kellemetlen bőrszárazság, köhögés, fulladás, tünetei enyhíthetők a lakás levegőjének párásításával.
A páratartalom megfelelő beállításához klasszikus megoldás a porcelán vagy aroma párologtató, légnedvesítő készülék. Többféle, virág mintás modell a Praktikernél!