MAPEI MAPEBAND EASY LÚGÁLLÓ HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG 10M

Márka: Mapei
|
Cikkszám: 333195

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

19.990 Ft / darab

Egységár: 1.999 Ft / m

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Alkalmazási terület: Sarkok vízszigetelése falak, illetve fal- és padló csatlakozásoknál, Teraszok és erkélyek stb. mozgási hézagainak
rugalmas vízszigetelése. Műszaki jellemzők: A Mapeband Easy két réteg lúgálló, nem-szőtt polipropilén szövet közé szendvicsszerűen beágyazott víz- és párazáró gumírozott szövetből készül. A Mapeband Easy rugalmas és alakítható, szélei mentén lyuksorozattal a felhordott vízszigetelésbe történő beágyazhatóság javítása érdekében. A Mapeband Easy különböző vízszigetelő termékekkel együtt használható, pl. a Mapelastic termékcsalád termékeivel, Monolastic-kal, Mapegum WPS-sel és az Aquaflex Roof termékcsalád termékeivel. Előnyök: Nagymértékben rugalmas, több, mint 300%-os szakadási nyúlással. Könnyű beépíteni a szélei mentén található lyukaknak köszönhetően. A nem-szőtt szövet rétegek varratmentességének köszönhetően a szalagdarabok közötti illesztések közvetlenül a kiválasztott vízszigetelő termékkel kialakíthatók. Bevonható a kiválasztott vízszigetelő termékkel vagy a fal- illetve padlóburkoláshoz használt ragasztóhabarccsal.
Alkalmazási terület: Gumírozott szalag két réteg nem-szőtt szövet közé ágyazva vízszigetelő rendszerek hajlaterősítésére.
Termék szélessége: 13 cm
Termék mélysége: 1000 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 0.3 cm
Tűzvédelemi osztály: F
Anyag: Gumi, polipropilén
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#113.5 cm x 14.5 cm x 13.5 cm0.5 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!