Szalagparketta

0 termék
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
  Kép
Nincs a keresésnek megfelelő termék

Lakásunkban padlót nem gyakran cserélünk, de amennyiben mégis szükségét érezzük a váltásnak, nem könnyű eldönteni, hogy milyen fajtát válasszunk. Praktikus és kényelmes megoldás lehet a szalagparketta, hiszen hosszú távon elegáns és praktikus megoldás.

Nagy előnye, hogy mivel a szalagparketta igazi fából készült, így a felülete antisztatikus és a zajártalmat is csökkenti. A szalagparketta igen jó tulajdonsága az egyedi külső, hiszen mivel nincs két ugyanolyan felületű famintázat, így az összes parkettalap eltérő. A parketta lerakásánál ki is használhatjuk a szalagparketta eme tulajdonságát. A laminált padlóval összehasonlítva a szalagparketta vastagabb, és egy valódi fából álló úgynevezett kopóréteg borítja, ennek köszönhetően többször csiszolható, élettartama is hosszabb.

A szalagparketta összetétele miatt nagyon jó hőérzetet nyújt, a gyerekek szabadon játszhatnak a felületén, van egy alapvető melegburkolata, ami véd az alulról érkező hidegtől. Mivel a szalagparketta nem tartalmaz műanyagot és mesterséges anyagokat, így környezetbarát is.

A jó minőségű és helyesen felrakott szalagparketta akár egy életen át is elkísérhet minket, ennek viszont feltétele a gondos, figyelmes ápolás, néha egy-egy padlócsiszolással. A bő vízzel való felmosást kerülni kell, hiszen a faanyag feldagadhat, megpuffadhat. A szalagparketta kopása esetén nem feltétlenül kell teljes cserében gondolkoznunk, valószínűleg elegendő lesz a szalagparketta csiszolása is.

A szalagparketta esztétikus lerakásához elengedhetetlen a szegélyléc használata, ezeket is megtalálod áruházunk kínálatában. Különböző helyiségek burkolatához használható burkolatváltó sín választékunk segítségével esztétikusan választhatod el a különböző burkolati felületeket. Nézz szét szalagparketta kínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!