SUPRALUX UNIVERSAL AQUA 0,75L ZÖLD SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK

4(1)
|
Márka: Supralux
|
Cikkszám: 301827

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.999 Ft / darab

Egységár: 5.332 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Kiszerelés:
HEXA színkód: #004d3b

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Vizes bázisú, gyorsan száradó selyemfényű zománcfesték, mely rugalmas bevonatot képez, korróziógátló adalékot tartalmaz, emellett időjárásálló, illetve fémre, fára egyaránt használható. Fémvédelem esetén a Supralux Aqua Primer alapozóval hosszantartó korróziógátló védelmet biztosít.
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 11.9 cm
Termék szélessége: 9.9 cm
Termék mélysége: 9.9 cm
Felhasználási mód: A felület legyen tiszta, száraz és zsírtalanított, por- és egyéb szennyeződéstől mentes. A régi bevonatnak teljesen tisztának (rozsda-, olaj-, por-, és nedvességmentesnek) kell lennie. Fafelületek esetén a felületnek légszáraznak kell lennie. A doboz felnyitása után az esetlegesen keletkezett „bőrt” összefüggően távolítsuk el. Festés előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített és finoman csiszolt belső felületek, PVC, alumínium, réz, vakolat, csempe, gipszkarton, már festett felületek és a radiátorok festéséhez nem szükséges alapozó. Oldószeres alapozóra csak 1 év elteltével kenhető fel. Kültérben minden más esetben Supralux Aqua Primer alapozó használata ajánlott, megfelelő korrózióvédelem is csak így érhető el. Különösen függőleges felületre történő felhordáskor fontos, hogy a festéket ne hígítsuk túl és egyenletesen, ne túl vastagon hordjuk fel. Kerüljük a kis hőmérsékleten történő alkalmazást (+5°C alatt) és a túlságosan vastag réteg felhordását, mert ilyenkor a száradási idő meghosszabbodik. A festést lehetőleg pormentes helyen végezzük.
Alapozó : A megfelelően előkészített és finoman csiszolt belső felületek, PVC, alumínium, réz, vakolat, csempe, gipszkarton, már festett felületek és a radiátorok festéséhez nem szükséges alapozó. Oldószeres alapozóra csak 1 év elteltével kenhető fel. Kültérben minden más esetben Supralux Aqua Primer alapozó használata ajánlott, megfelelő korrózióvédelem is csak így érhető el.
Alkalmazási terület: Kül- és beltéri igénybevételnek kitett fa- vas- és egyéb fémfelületek megfelelő alapozás után (ajtók, ablakok, stb.). Az Universal Aqua gyorsan száradó, vízbázisú festék amely alkalmas fára, fémre és PVCre, belső és külső felületekre. Korszerű összetétele rövid idő alatt tartós színű, nem sárguló réteget képez, amely jól tűri a mechanikai igénybevételt és a hőmérséklet-ingadozásokat. Kiváló tapadása révén a legkülönbözőbb felületen is jól alkalmazható, korróziógátló adalékanyaga révén megbízható választás kültérben is.
Átfesthetőség: 2-4 óra
Ellenállóság: Gyorsan száradó, rugalmas bevonatot ad. Többcélú felhasználásra alkalmas. Korróziógátló adalékanyaggal rendelkezik.
Felhasználási idő: A gyártástól számított 2 év. A lejárat és a gyártási szám a termék csomagolásán található.
Fényesség: Selyemfényű
Hígíthatóság: Nem szükséges. A termék felhasználásra kész.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 16 m2/l
Kiszerelés: 0.75 liter
Száradási idő: 30 perc
Szín: zöld
Tárolás: +8'C és +30'C között °C
HEXA színkód: #004d3b
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#19.9 cm x 11.9 cm x 9.9 cm0.93 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!