SUPRALUX UNIVERSAL AQUA 0,75L BARNA SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK

Márka: Supralux
|
Cikkszám: 301828

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.999 Ft / darab

Egységár: 5.332 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Kiszerelés:
HEXA színkód: #532B0C

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Vizes bázisú, gyorsan száradó selyemfényű zománcfesték, mely rugalmas bevonatot képez, emellett korróziógátló adalékot tartalmaz és időjárásálló. Fémre, fára egyaránt használható, fémvédelem esetén a Supralux Aqua Primer alapozóval hosszantartó korróziógátló védelmet biztosít, a termék kiadóssága: 16m2/l, száradási ideje: 24 óra.
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 11.9 cm
Termék szélessége: 9.9 cm
Termék mélysége: 9.9 cm
Felhasználási mód: Kül- és beltéri igénybevételnek kitett fa- vas- és egyéb fémfelületek megfelelő alapozás után (ajtók, ablakok, stb.). Beltérben: fa- vas- és egyéb fémfelületekre, Kültérben: igénybevételnek kitett fa- vas- és egyéb fémfelületekre, a megfelelő alapozás után. Az Universal Aqua gyorsan száradó, vízbázisú festék amely alkalmas fára, fémre és PVCre, belső és külső felületekre. Korszerű összetétele rövid idő alatt tartós színű, nem sárguló réteget képez, amely jól tűri a mechanikai igénybevételt és a hőmérséklet-ingadozásokat. Kiváló tapadása révén a legkülönbözőbb felületen is jól alkalmazható, korróziógátló adalékanyaga révén megbízható választás kültérben is.
Alapozó : Supralux Universal Aqua. A megfelelően előkészített és finoman csiszolt belső felületek, PVC, alumínium, réz, vakolat, csempe, gipszkarton, már festett felületek és a radiátorok festéséhez nem szükséges alapozó. Oldószeres alapozóra csak 1 év elteltével kenhető fel. Kültérben minden más esetben Supralux Aqua Primer alapozó használata ajánlott, megfelelő korrózióvédelem is csak így érhető el.
Alkalmazási terület: Az Universal Aqua gyorsan száradó, vízbázisú festék amely alkalmas fára, fémre és PVCre, belső és külső felületekre. Korszerű összetétele rövid idő alatt tartós színű, nem sárguló réteget képez, amely jól tűri a mechanikai igénybevételt és a hőmérséklet-ingadozásokat. Kiváló tapadása révén a legkülönbözőbb felületen is jól alkalmazható, korróziógátló adalékanyaga révén megbízható választás kültérben is.
Átfesthetőség: 2-4 óra
Ellenállóság: • Gyorsan száradó, rugalmas bevonatot ad. • Többcélú felhasználás • Korróziógátló adalékanyag
Fényesség: Selyemfényű
Hígíthatóság: Nem szükséges. A termék felhasználásra kész.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 16 m2/l
Kiszerelés: 0.75 liter
Száradási idő: 30 perc
Szín: Barna
HEXA színkód: #532B0C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#19.9 cm x 11.9 cm x 9.9 cm0.94 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!