SUPRALUX FADEKOR ANTRACIT 7L

5(14)
|
Márka: Supralux
|
Cikkszám: 401623

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

4.999 Ft / doboz

Egységár: 714 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Könnyen ecsetelhető. Mélyen beszívódik, impregnálja a fát. Védi a fát a gombásodás és a nap UV sugárzása ellen.Természetes viasszal dúsított receptúra, amely taszítja a vizet, így megvédi a fát a nedvességtől és az időjárás káros hatásaitól.

Beltérben nem ajánlott. Kültérben: Durva, csiszolatlan faszerkezetre ajánlott, nem javasolt csiszolt fára és kerti bútorokra. Természetes matt felületet ad.

Kellékszavatosság: 2 év
Termék mélysége: 22.6 cm
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Szín: Antracit szürke
Fényesség: Matt
Felhasználási mód: Új felületek esetében: 1. Kezeletlen natúr fa esetén a felületet kezeljük Supralux Xylamon Vizes bázisú impregnáló alapozóval. Az előzőleg már gombamentesítővel kezelt felületek (pl.: lamellás kerítés, kerítéselemek) esetében a sókiválásokat elszíneződéseket csiszolással el kell távolítani, majd portalanítani a felületet festés előtt. 2. Kenjük fel a terméket, és ismételjük meg a folyamatot többször. 3. A terméket egyenletesen, szálirányban alkalmazzuk, újabb réteget 2- 4 óra után, de legkésőbb 3 napon belül vigyünk fel. A legjobb eredményhez eléréséhez általában 2-3 réteget kell alkalmazzunk. 4. Használat előtt hagyjuk teljesen megszáradni. 5. Ecsettel való festés esetén, az tiszta vízzel kimosható. Régi felület esetében: Az alapról távolítsuk el pergő részeket, tisztítsuk meg a szennyeződéstől, korábbi festék bevonatok-tól, majd portalanítsunk. A penésszel borított felületeket ki kell cserélni, vagy megfelelő gombaölő készítménnyel kezelni. majd úgy kell eljárni, mint új felületeknél.
Ellenállóság: Egyszerű festés, természetes viasztartalom , tixotróp, nem csepeg. Gyors száradás, szerkezetileg védi a fát az időjárás káros hatásaitól.
Alapozó : Natúr kezeletlen, vagy megfelelően előkészített régi, nem mérettartó (pl.:kerítés), korlátozottan mérettartó (pl.: pergola) felületeket Supralux Xylamon Vizes bázisú impregnáló alapozóval kezeljük. Majd kenjük fel a terméket minimum 2 rétegben és ismételjük meg a folyamatot többször míg a kívánt eredményt el nem érjük.
Hígíthatóság: Felhasználásra kész, nem kell hígítani, szükség esetén max 5% vízzel hígítható.
Kiszerelés: 7 liter
Átfesthetőség: 2-4 óra
Termék szélessége: 22.6 cm
Termék magassága: 26.9 cm
Kiadósság: 6 m2/l
Száradási idő: 23 °C-on 50 % relatív páratartalom mellett.2-4 óra múlva, a hőmérséklet csökkenése / növekedése, és a páratartalom a száradási időre hatással van.
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#122.6 cm x 26.9 cm x 22.6 cm7.536 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!