PINTY PLUS CHALK KRÉTA FESTÉK SPRAY 400ML CK791 KŐ

5(2)
|
Márka: Pinty Plus
|
Cikkszám: 329028

Készleten 14 áruházban

Áruházi átvétel akár 4 órán belül.

3.599 Ft / darab

Egységár: 8.998 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. 15 percen belül szappanos vízzel lemosható. Maximális fedés és gyors száradás. Vizesbázisú formulájának köszönhetően környezetbarátabb, mint az oldószeres festékek. Számos felület dekorálására használható. Alkalmas fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, tábla felületek és akár üveg festésére is. Nem tartalmaz agresszív oldószereket, ezért nem marja meg a polisztirol felületeket sem. Ahhoz, hogy sima felületet érjünk el, több vékony réteg használatát javasoljuk, száradás után csiszoljuk meg finoman, hogy a kívánt felületet érjük el.
GHS02 Tűzveszély
Kellékszavatosság: 2 év
További jellemzők: Kiszerelés: 400ml/520cc = 2m2. Száradás: felületi 20perc, teljes 1 óra. Átfesthető ugyanazzal a festékkel 1 óra után. Átfesthető más festékkel 24 óra után.
Termék magassága: 19.5 cm
Egyéb tulajdonságok: A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.
Termék szélessége: 6 cm
Termék mélysége: 6 cm
Kiszerelés: 0.4 liter
Szín:
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#16 cm x 19.5 cm x 6 cm0.48 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!