DULUX PRE-PAINT UNDERCOAT 2,5L

Márka: Dulux
|
Cikkszám: 330816

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

9.999 Ft / darab

Egységár: 4.000 Ft / l

Ingyenes házhozszállítás 1. APP rendelésedre! Regisztrálj most!Részletek


Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró beltéri falfestékkel tökéletes, repedés és foltmentes, tartós falfelületet alakíthat ki festés előtt. A megszáradt bevonat diszperziós falfestékkel átfesthető, de kisebb igénybevételű helyiségekben fehér falfestékként önállóan is alkalmazható. A bevonat rugalmas összetevőinek köszönhetően követi a fal természetes mozgását és hosszú ideig megakadályozza repedések újbóli megjelenését. A speciális szennyeződés blokkoló elemek eltakarják az előforduló beázás, pára, nikotin, ceruza foltokat. Kiemelkedő fedőképessége lehetővé teszi az erős színek elfedését átfestés előtt.

Kellékszavatosság: 2 év
Termék mélysége: 15.8 cm
Termék szélessége: 15.8 cm
Termék magassága: 16.5 cm
Fényesség: Matt
Felhasználási mód: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír, és a por eltávolítása érdekében mossa le a falat. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nemkívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó, és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni. Festés közben a (felületi) hőmérséklet legyen +10°C és +28°C fok között, a relatív páratartalom 80% alatt. Jól szellőző helyiségekben használható. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon rövidszőrű (max. 5 mm) hengert és/vagy szintetikus sörtéjű ecsetet. Az egybefüggő felületeket azonos módszerrel fesse. Festés után azonnal távolítsa el a festőszalagot. Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes-mosószeres szivaccsal. A festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket használja fel, ezt követően az eszközök vízzel tisztíthatóak. A festési munkák befejezése után szellőztesse ki a helyiséget, amíg a jellegzetes szag el nem tűnik.
Száradási idő: 4-6 óra
Alkalmazási terület: Használató új, vagy korábban diszperziós falfestékkel festett, beltéri, hagyományos vakolat, cement, beton, gipsz és gipszkarton falfelületekre.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiszerelés: 2,5L
Kiadósság: 8 m2/l
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
Szín: fehér
Átfesthetőség: 4-6 óra
Felhordási felület: beltéri falfelület
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#115.8 cm x 16.5 cm x 15.8 cm3.66 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!