DULUX NAGYVILÁG SZÍNEI 5L GOMOLYGÓ FELHŐ

5(1)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 407494

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

11.990 Ft / darab

Egységár: 2.398 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A festékkel bevont felület ellenáll a levegő általános beltéri páratartalmának. A felület nem érintkezhet folyamatosan vízzel és nem lehet páralecsapódásnak kitéve. Dörzs- és mosásállóság. Ellenáll a száraz textíliával történő tisztításnak. Nagymértékben ellenáll a mosószeres vízzel történő ismételt lemosásnak, illetve puha szivaccsal vagy kefével való letörlésnek. Nem alkalmas forró/meleg felületek festésére pl. radiátorok. Tulajdonságai: jó pára- és légáteresztő képesség, kiváló fedőképesség, könnyen tisztítható. Minden szennyeződés azonnal eltávolítható puha, nedves szivaccsal, esetleg mosogatószeres vízzel. Felület fényessége: Matt.
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 23.4 cm
Termék szélessége: 18 cm
Termék mélysége: 18 cm
Ajánlás: A Nagyvilág Színei az új fejlesztésű Pigment Pro egyedülálló technológiáján alapuló, beltéri, matt, latex emulzió. A csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít.
Felhasználási mód: A Dulux Colours of the World (Nagyvilág Színei) kiváló fedőképességű, kimagasló fehérségű, páraáteresztő, vizes, diszperziós bázisú, beltéri falfesték. Normál vakolatra (cement és mészcement), betonra, gipszkartonra, papír- / üvegszálas tapétára, vagy korábban már festett felületre felhordva dekoratív, matt bevonatot hoz létre. A festék különleges összetételének köszönhetően felhordáskor nem csöpög. A létrejövő bevonat lég- és páraáteresztő. A csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít.
Alapozó : Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni.
Felhordási felület: beltéri falfelület
Fényesség: Matt
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 14 m2/l
Kiszerelés: 5 liter
Száradási idő: 2 óra
Szín: Gomolygó felhő
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#118 cm x 23.4 cm x 18 cm7.4 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!