DULUX EC+ TESTER FOLTÁLLÓ+KOPÁSBIZTOS BELTÉRI FALFESTÉK 30ML GYÉMÁNT POR

Márka: Dulux
|
Cikkszám: 411602

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

699 Ft / darab

Egységár: 23.300 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux EasyCare+ a mechanikai hatásoknak kivételesen ellenálló tulajdonságú, matt, latex, beltéri falfesték. A termék a kopásbiztos technológiának köszönhetően különlegesen tartós és szilárd bevonatot alkot, amelyen mérsékelten alakulnak ki szennyeződés-, dörzsölés-, és kopásnyomok. A fa, műanyag vagy gumi tárgyak (bútorok, porszívó, kerékpár stb.) okozta karcolások és horzsolások kevésbé károsítják a falfelületet, amely így sokáig tiszta és újszerű marad.
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 8.6 cm
Termék szélessége: 5 cm
Termék mélysége: 2.2 cm
Ajánlás: A Dulux EasyCare+ a mechanikai hatásoknak kivételesen ellenálló tulajdonságú, matt, latex, beltéri falfesték. A termék a kopásbiztos technológiának köszönhetően különlegesen tartós és szilárd bevonatot alkot, amelyen mérsékelten alakulnak ki szennyeződés-, dörzsölés-, és kopásnyomok. A fa, műanyag vagy gumi tárgyak (bútorok, porszívó, kerékpár stb.) okozta karcolások és horzsolások kevésbé károsítják a falfelületet, amely így sokáig tiszta és újszerű marad.
Alapozó : Dulux EasyCare+ matt, latex, beltéri falfesték. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír, és a por eltávolítása érdekében mossa le a falat. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nemkívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó, és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni. Kérje szaktanácsadónk segítségét, amennyiben nem biztos a felület alkalmasságában!
Alkalmazási terület: Dulux EasyCare+ matt, latex, beltéri falfesték. Használata kifejezetten ajánlott a nagy igénybevételnek kitett helyiségek: nappalik, gyerekszobák, előszobák, folyósok, irodák, közösségi terek (recepciók, várótermek stb.) új, vagy korábban diszperziós falfestékkel festett, hagyományos vakolat, beton, gipsz és gipszkarton falfelületeire.
Átfesthetőség: 2 óra
Ellenállóság: Lég- és páraáteresztő: pára-áteresztési besorolás: Közepes (EN 1062-1:2004; EN 7783-2:2000). A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak. A festett felület nem lehet kapcsolatban folyamatosan vízzel, és nem lehet állandó páralecsapódásnak kitéve. A termék nem használható radiátor vagy egyéb meleg felület festésére.
Felhordási felület: Falfelület
Fényesség: Matt
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 14-16 m2/l
Kiszerelés: 0.03 liter
Száradási idő: 2 óra
Szín: Gyémánt por
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! További útmutatás a termék biztonságtechnikai adatlapján található. °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#15 cm x 8.6 cm x 2.2 cm0.05 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!