DULUX EASYCARE KONYHA, -ÉS FÜRDŐSZOBA FESTÉK, 2,5L FEHÉR

Márka: Dulux
|
Cikkszám: 411635

Készleten 12 áruházban

Áruházi átvétel akár 4 órán belül.

7.999 Ft / darab

Egységár: 3.200 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték különösen igénybe vett felületekre továbbfejlesztett változata. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a folyékony szennyeződések, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. A Dulux EasyCare Konyha és Fürdőszoba foltálló falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és ellenálló bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. Felhordható cement, beton, gipsz és gipszkarton, papír- és üvegszövet tapétára, valamint korábban diszperziós festékkel bevont felületekre.

Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 16.7 cm
Termék szélessége: 15.7 cm
Termék mélysége: 15.7 cm
Felhasználási mód: A Dulux EasyCare Konyha és Fürdőszoba foltálló falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és ellenálló bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. Felhordható cement, beton, gipsz és gipszkarton, papír- és üvegszövet tapétára, valamint korábban diszperziós festékkel bevont felületekre.
Alapozó : A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. FIGYELEM: Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Ha száradás után az eredmény nem megfelelő a bevonatot teljesen el kell távolítani és a felületet fentiek szerint kell előkészíteni.
Alkalmazási terület: A Dulux EasyCare Konyha és Fürdőszoba foltálló falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és ellenálló bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. Felhordható cement, beton, gipsz és gipszkarton, papír- és üvegszövet tapétára, valamint korábban diszperziós festékkel bevont felületekre.
Átfesthetőség: A festéket 2 rétegben vigye fel, a második réteg előtt várjon minimum 2-4 órát. A tökéletes fedés és szín érdekében érdemes a felületet Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel lefesteni a színes rétegek felhordása előtt. Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes-mosószeres szivaccsal.
Ellenállóság: Lég- és páraáteresztő: pára-áteresztési besorolás: Közepes (EN 1062-1:2004; EN 7783-2:2000). A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak. A festett felület nem lehet kapcsolatban folyamatosan vízzel, és nem lehet állandó páralecsapódásnak kitéve. A termék nem használható radiátor vagy egyéb meleg felület festésére.
Felhordási felület: beltéri falfelület
Fényesség: Matt
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 15 m2/l
Kiszerelés: 2.5 liter
Száradási idő: 2-4 óra
Szín: fehér
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#115.7 cm x 16.7 cm x 15.7 cm1.47 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!