HAMMERITE ROZSDA ELTÁVOLÍTÓ FOLYADÉK, KONCENTRÁTUM 500ML

Márka: Hammerite
|
Cikkszám: 411674

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

4.399 Ft / darab

Egységár: 8.798 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Hammerite Rozsda eltávolító folyadék koncentrátumba  helyezett rozsdás fémtárgyak, pl.: csavarok, anyák, alátétek, kerti szerszámok, láncok, kulcsok, stb. fémtiszta felületének eléréséhez.

Oldja a rozsdát és tiszta fémfelületet hoz létre. 5 literig hígítható.

GHS07 Irritatív_Toxikus
Felhasználási mód: Helyezzük a rozsdás fémtárgyakat az oldatba 16-24 órára. Enyhe rozsdásodásnál 12 óra hatóidő is elegendő a rozsda fellazításához. Erősen rozsdás fémeknél a hatóidő megnövekedik, a folyamat szükség esetén meghosszabbítható és akár újból is elvégezhető. A hatóidő után a fém alkatrészeket, fémtárgyakat tegye egy tiszta vízzel teli edénybe a felület közömbösítése céljából. Ezt követően törölje szárazra a fémfelületet. A használt folyadékot ne öntse vissza az eredeti csomagolásába.
Ellenállóság: Az újbóli rozsdaképződés elkerülése érdekébe kezelje a felületet. Használjon a felületre Hammerite speciális fámalapozót, amelyre bármilyen Hammerite termék felvihető.
Száradási idő: 12-36 óra
Alkalmazási terület: Minden rozsdás vas, fémfelületre. Drótkefével, csiszolóvászonnal távolítsa el a lazán tapadó pergő, máló rozsdát.
Hígíthatóság: A termék vízzel hígítható. A termék hígítatlanul is, de legfeljebb 1:9 arányban való hígítással használható. Minél nagyobb a hígítás mértéke annál lassabb a rozsdaeltávolítási folyamat.
Tárolás: A termék az eredeti, szorosan lezárt csomagolásában fagymentes helyen tárolandó. Ne tárolja +30 felett. Fagytól, hőtől óvja! A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti és nemzetközi szabályozás szerint. °C
Szín: zöld
Termék magassága: 9.9 cm
Termék mélysége: 8.9 cm
Termék szélessége: 8.9 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Kiszerelés: 0.5 liter
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#18.9 cm x 9.9 cm x 8.9 cm0.6 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!