MAPEI MAPESIL AC SZILIKON PENÉSZEDÉSGÁTLÓ 111 EZÜSTSZÜRKE 310 ML

Márka: Mapei
|
Cikkszám: 328511

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

5.599 Ft / darab

Egységár: 18.061 Ft / l

Ingyenes házhozszállítás 1. APP rendelésedre! Regisztrálj most!Részletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Mapesil AC alkalmas a névleges hézagmérethez képest ± 25% elmozdulású hézagok kitöltésére, tökéletesen rugalmas hézagkitöltés kialakítására különböző elemek között az építőiparban, gépiparban, hajóépítésnél, autóiparban stb. Néhány alkalmazási példa: Kerámia és beton fal- és padlóburkolatok hézagainak kitöltése erős koptatóhatásnak nem kitett felületeken. Mosogatótálcák, szaniterek és a kerámiaburkolatok közötti hézagok kitöltése, konyhákban, fürdőszobákban. Mozgási hézagok kitöltése úszómedencékben. Művészi színes üvegablakok és üveglapok kompozíciós összeállítása. Ajtó- és ablakkeretek üvegezéseinek tömítése. Légkondicionálás vezetékei, vízcsövek stb. hézagainak kitöltése. Búvónyílások, ablakok, üvegezett keretek stb. hézagainak kitöltése. Tartályok, bekötőcsövek és bojlerek hézagainak kitöltése. Eltérő hőtágulási együtthatójú anyagok hézagainak kitöltése. Általános felhasználású ragasztó és hézagkitöltő-anyag. A Mapesil AC egykomponensű, ecetsavas, oldószermentes szilikon hézagkitöltő-anyag. Állékony paszta, könnyen felhordható vízszintes és függőleges felületekre. A levegő nedvességtartalmának hatására köt meg normál hőmérsékleten. Jellemzői: kitűnő tartósság; nagymértékű rugalmasság; kitűnő tapadás üvegre, kerámiára és eloxált alumíniumra; penészálló; vízzáró és páraáteresztő; vegyszerálló; -40°C-ig rugalmas és +180°C-os hőmérsékletet is elvisel. A hézagkitöltés sok éven keresztül szélsőséges időjárásának, ipari mértékű szennyezésnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve vagy vízbe merítve is változatlan marad. Az MSZ EN ISO 11600 szabvány alapján az F-25-LM osztályba sorolt; az MSZ EN 15651-1, MSZ EN 15651-2, MSZ EN 15651-3 szabványoknak megfelel és CE-jeles termék.

Termék mélysége: 5 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Kötési idő: 1 nap alatt 4, 7 nap alatt 10 mm
Helyiség: Kültéri és beltéri
Szagtalan: Nem
Kiszerelés: 0.31 liter
Termék szélessége: 5 cm
Termék magassága: 32 cm
Ajánlás: A Mapesil AC üveg, kerámia és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas ecetsavas szilikon hézagkitöltő-anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is.
Alkalmazási terület: A Mapesil AC üveg, kerámia és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas ecetsavas szilikon hézagkitöltő-anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is.
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#15 cm x 32 cm x 5 cm0.51 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!