SOUDAL SOUDABOND TURBO RAGASZTÓHAB 750ML KÉZI, GENIUS GUN FEJJEL

Márka: Soudal
|
Cikkszám: 407966

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

5.599 Ft / darab

Egységár: 7.465 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Alkalmazások: Könnyű díszítő elemek, díszlécek, stukkók, szegők ragasztása falakhoz és mennyezetekre. Szinte minden az éptőiparban előforduló felületre alkalmas, beton, tégla, kő, vakolat, fa, bitumenes bevonat, polisztirol, poliuretán, fenolgyantás hab, korrózióálló acéllemez, betonit lemez, gázbeton, forgácslap, gipszkarton, gipszrost, kemény PVC és emulziós festékek. Használati utasítások: Mindig viseljen védőszemüveget és védőkesztyűt. Biztotítsa a megfelelő szellőztetést és a flakont tartsa távol hőforrástól. A felület legyen tiszta és zsírtól mentes. Alkalmazás előtt permetezze vízzel a felületet, ez növeli a tapadóképességet és gyorsítja a kötést. Használat előtt alaposan rázza fel a flakont legalább 30 másodpercig. Ismételje meg rendszeresen a nagyobb kiadósságért. Fejjel lefelé tartva célozzon a csőrrel és nyomja meg a ravaszt. A ravasz nyomása szabályozza a hab kiáramlásának mennyiségét. Hordja fel a ragasztóhabot a ragasztandó felület kerületére és cikk-cakkosan a belsejére. Felhordást követően 3 percen belül illessze össze a felületeket. Nehezebb elemek esetén várjon kb. 90 másodpercet a jobb kezdeti tapadás érdekében. Téglák ragasztása esetén várakozási idő nem szükséges. Finoman nyomja össze a felületek és tartsa 30-60 másodpercen keresztül (az anyagok súlyától és típusától függően). 1 óra után terhelhető. a kartust száraz, hűvös helyen +5 °C és +25 °C között állítva tárolja.
GHS02 Tűzveszély
GHS07 Irritatív_Toxikus
GHS08 Egészségre káros
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 37.5 cm
Termék szélessége: 6.5 cm
Termék mélysége: 6.5 cm
Ajánlás: A Soudabond Turbo Genius Gun ragasztóhab egy gyorskötésű, poliuretán ragasztóhab ami felváltja a tradicionális habarcs alapú ragasztókat. Tökéletes kis panelek és könnyű díszítő elemek falhoz való rögzítésére. Keverés nélkül használható ami időt és pénzt takarít meg.
Alkalmazási terület: Hőszigetelő, gipaszkarton lapok, könnyű díszítő elemek, díszlécek, stukkók, rozetták, szegők ragasztása falakhoz és mennyezetekre. Szinte minden az éptőiparban előforduló felületre alkalmas, beton, tégla, kő, vakolat, fa, bitumenes bevonat, polisztirol, poliuretán, fenolgyantás hab, korrózióálló acéllemez, betonit lemez, gázbeton, forgácslap, gipszkarton, gipszrost, kemény PVC és emulziós festékek.
Csomagolás módja: acél palack
Eltarthatóság: 18 hónap
Helyiség: Kültéri és beltéri
Oldószermentes: Igen
Kiszerelés: 750ml
Kiszerelés: 0.75 liter
Kötési idő: 12 óra
Szín: világossárga
Átfesthető: Igen
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#16.5 cm x 37.5 cm x 6.5 cm0.789 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!