Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány kitűnő ötlet mindazok számára, akik praktikus meglepetést keresnek. De nemcsak azért, mert ez jelenti a leggyorsabb vásárlást! Rokonaid, barátaid, üzleti partnereid a nekik legjobban tetsző termékeket választhatják ki saját igényeiknek megfelelően.

- Az utalványok 1 000, 5 000, 10 000 és 20 000 Ft-os címletekben vásárolhatók meg. Bankkártyával és készpénzzel egyaránt megvásárolhatók.
- Az utalványok bármelyik magyarországi Praktiker áruházban felhasználhatók.

A szolgáltatás minden áruházunkban elérhető, kérjük érdeklődj a főinformációnál, vagy ügyfélszolgálatunkon az ingyenesen hívható +36-80/32-32-32-es telefonszámon.

További lakásfelújítás tippek

10 hiba, amit gyakran elkövetünk lakásfelújításnál
Mivel egy-egy tévedés akár több százezres pluszkiadást is jelenthet, összeszedtük, mik a leggyakoribb buktatók, hogy elkerülhessük őket.


Elolvasom

Színek, amik jót tesznek a léleknek
A lakás kifestése sosem könnyű művelet: nem elég, hogy hatalmas rumlival jár, a megfelelő színeket is ki kell választani. A kiválasztott szín hosszú időn keresztül hatással lesz a lelkiállapotunkra.Elolvasom

5 helyzet, amikor érdemes gipszkartonozni
A gipszkarton nagy előnye, hogy olcsóbban és gyorsabban lehet vele dolgozni, amivel pénzt és időt takarítunk meg. Emellett jó hangszigetelő, egyes típusai tökéletesen vízállók mások tűzálló tulajdonságokkal rendelkeznek.Elolvasom

Bejárati ajtót cserélne? Segítünk a döntésben!
Az otthonunk „szájaként” aposztrofált nyílászáró, vagyis a bejárati ajtó cseréje esetén az új nyílászáró kiválasztásánál gondosan kell eljárnunk. Nemcsak esztétikai, hanem sok egyéb paraméter alapján kell kiválasztani a tökéletes ajtót.

Elolvasom

Újra divat a lambéria, használjuk bátran!
Bár a lambéria méltatlanul hosszú évekre kikerült a köztudatból, manapság egyre többen fedezik fel újra a természetes burkolóelemet, ami kinőtte a hagyományos falburkolat szerepét.

Elolvasom

Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!