Oldal tetejére

Vállalatvezetés

A Praktiker Európa és Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca. Az elmúlt évtizedek alatt a kontinens minden pontján a Praktiker neve egybeforrt a barkácsolással és az otthonszépítéssel: egy nyelvet beszélünk annak ellenére, hogy számos országban, nemzetben vagyunk jelen. Valamennyien abban hiszünk, hogy az emberek többsége szereti maga körül a rendezettséget, a gondozottságot és a szívesen tesz azért, hogy környezete épüljön, szépüljön. Ehhez kívánunk partnerek lenni széles áruválasztékunkkal, minőségi termékeinkkel és jó árainkkal, illetve praktikus ötleteinkkel, tippjeinkkel.

 

Karl-Heinz Keth
Ügyvezető igazgató

1985 óta dolgozom a Praktikernél. Kezdetben áruházvezetőként, majd értékesítési vezetőként dolgoztam Németországban, utóbbi beosztásomban 40 áruházért voltam felelős. Először 1998 nyarán nyílt lehetőségem arra, hogy külföldön hasznosítsam tapasztalataimat: felajánlották az alakulófélben lévő magyarországi Praktiker Kft. vezetését. Az induláskor Ausztriából – Vösendorfból –, majd 1999 tavaszától már Budapestről irányítottam a magyar áruházak működését.

 

Dr. Ónody Sándor
Gazdasági igazgató

1963-ban születtem. Matematika-filozófia szakon szereztem diplomát az ELTE-n, logikából doktoráltam. Hét évet töltöttem tanítással, kutatással (ELTE, BME, Florida Advanced Technology Center). 1995-ben programozóként helyezkedtem el a Metro Kereskedelmi Kft.-nél, majd különböző pozíciók után a Metro düsseldorfi központjában vezető controllerként dolgoztam. 2000-ben pénzügyi MBA diplomát szereztem. 2001-ben kerültem a Praktikerhez, ahol azóta a cég gazdasági igazgatója vagyok. Fő célom a megfelelő gazdasági és informatikai háttér biztosításával a hosszú távú fejlődés és nyereségesség elősegítése.
Szeretnék a rám bízott értékek jó sáfára lenni (Lk 12,42).

 

Szita Mária
Beszerzési igazgató

1980-ban végeztem a Külkereskedelmi Főiskola áruforgalmi szakán. Német és francia nyelvet tanultam. A rendszerváltásig különböző külkereskedelmi illetve külkereskedelmi joggal bíró kereskedelmi vállalatnál dolgoztam. Először mint import, majd export üzletkötő, végül pedig a külkereskedelmi osztály osztályvezető helyetteseként. A rendszerváltás után az úgynevezett külkereskedelmi vállalatok megszűntek, én azonban továbbra is különböző kereskedelmi cégek export-import ügyleteivel, piackutatással foglalkoztam és nyelvtudásomat az angol nyelvvel gyarapítottam. 1998. november 1-je óta dolgozom a Praktikernél. Kezdetben a kertosztály beszerzője voltam, jelenleg pedig a beszerzés, a marketing és a logisztikai osztályok munkáját irányítom Magyarországon.

 

Szijjné Kállai Ildikó
Humán erőforrás manager

Közgazdász diplomámat 1986-ban szereztem Németországban, majd 2003-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen humán-menedzser, illetve 2005-ben MBA-diplomámat védtem meg sikerrel. Összesen 9 évet éltem Németországban, amiből 4 évet dolgoztam közgazdászként különböző magyar érdekeltséggel is rendelkező vállalatoknál, illetve a berlini magyar nagykövetség kereskedelmi kirendeltségén. Humán vezetőként 2002 óta tevékenykedem. Korábbi lakhelyemen, Győrben a Lapcom Kft-nél irányítottam a humán területet. 2007-ben költöztünk családommal Budapestre. A Praktiker Kft-nél a személyzeti osztály munkáját vezetem. Kiemelt feladatomnak tekintem a munkatársaink részére szervezendő humán fejlesztési projekteket, valamint a Praktiker vállalatnak, mint munkáltatónak széleskörű megismertetését környezetünkben, a képző és humán szolgáltató cégeknél, illetve a lehetséges munkavállalói körökben.

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.