Oldal tetejére

Vállalatvezetés

A Praktiker Európa és Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca. Az elmúlt évtizedek alatt a kontinens minden pontján a Praktiker neve egybeforrt a barkácsolással és az otthonszépítéssel: egy nyelvet beszélünk annak ellenére, hogy számos országban, nemzetben vagyunk jelen. Valamennyien abban hiszünk, hogy az emberek többsége szereti maga körül a rendezettséget, a gondozottságot és a szívesen tesz azért, hogy környezete épüljön, szépüljön. Ehhez kívánunk partnerek lenni széles áruválasztékunkkal, minőségi termékeinkkel és jó árainkkal, illetve praktikus ötleteinkkel, tippjeinkkel.

 

Karl-Heinz Keth
Ügyvezető igazgató

1985 óta dolgozom a Praktikernél. Kezdetben áruházvezetőként, majd értékesítési vezetőként dolgoztam Németországban, utóbbi beosztásomban 40 áruházért voltam felelős. Először 1998 nyarán nyílt lehetőségem arra, hogy külföldön hasznosítsam tapasztalataimat: felajánlották az alakulófélben lévő magyarországi Praktiker Kft. vezetését. Az induláskor Ausztriából – Vösendorfból –, majd 1999 tavaszától már Budapestről irányítottam a magyar áruházak működését.

 

Dr. Ónody Sándor
Gazdasági igazgató

1963-ban születtem. Matematika-filozófia szakon szereztem diplomát az ELTE-n, logikából doktoráltam. Hét évet töltöttem tanítással, kutatással (ELTE, BME, Florida Advanced Technology Center). 1995-ben programozóként helyezkedtem el a Metro Kereskedelmi Kft.-nél, majd különböző pozíciók után a Metro düsseldorfi központjában vezető controllerként dolgoztam. 2000-ben pénzügyi MBA diplomát szereztem. 2001-ben kerültem a Praktikerhez, ahol azóta a cég gazdasági igazgatója vagyok. Fő célom a megfelelő gazdasági és informatikai háttér biztosításával a hosszú távú fejlődés és nyereségesség elősegítése.
Szeretnék a rám bízott értékek jó sáfára lenni (Lk 12,42).

Vass Tamara
Beszerzési igazgató

1997-ben a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán végeztem. Német, portugál és angol nyelven beszélek. Több, mint 20 éve dolgozom a Praktiker kötelékében. A 30 fős beszerzési osztály irányításával, a 20 Praktiker áruház beszerzéséért, valamint a marketing, a merchandising, a logisztika és a minőségbiztosítási osztály felügyeletéért vagyok felelős a tulajdonos és a menedzsment célkitűzései mentén, a vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében. Elsődleges feladatom a választékmenedzsment módszertanának továbbfejlesztése és az újítások napi gyakorlatba történő átültetése, illetve a beszerzési csapat tagjaival karöltve az új vállalatirányítási rendszer bevezetésével párhuzamosan továbbra is a széles, megbízható és mindig megújuló áruválaszték biztosítása a vásárlók számára.

Bagaméri László
Értékesítési igazgató

A Kecskeméti Főiskola GAMF karán szereztem diplomámat 1997-ben. Ezután Londonban és Budapesten vettem részt vezetői tréningeken. Korábban a Tesco Global Stores formátum igazgatójaként, majd több régió működési igazgatójaként tevékenykedtem, de részt vettem a Tesco webshop kialakításában is továbbá  a Tesco Express formátum magyarországi bevezetésében 110 üzlet megnyitásával. Összesen több mint 20 éves hazai és nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal rendelkezem multinacionális vállalatoknál. Barkácspiaci tapasztalataimat a Baumaxnál szereztem, ahol áruházigazgatói pozícióban dolgoztam Kecskeméten és Budapesten. A Praktikernél országszerte 20 áruház értékesítési csapatát irányítom a tulajdonosok és a menedzsment célkitűzései mentén, a vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében. Feladataim közé tartozik az offline és online értékesítési csatornák hatékonyságának növelése, az áruháznyitás, a választék kialakítás és a működési folyamatok optimalizálása.

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével