Oldal tetejére

Piktogram magyarázat

Megéri: A Praktiker munkatársai a termékeink árát különös gonddal, folyamatosan figyelik. Bízunk abban, hogy munkájuk eredményeként a „Megéri” logóval ellátott termék megvásárlása esetén kedves vásárlóink - szubjektív megítélésünk szerint – kiemelkedően kedvező ár/érték arányú termékhez jutnak. Emiatt a „Megéri” logóval ellátott termék ára más akcióval nem vonható össze, valamint további törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető rá.

Új termékA Praktiker Kft. üzleteiben és a Webshopban újonnan, de három hónapnál nem régebben beszerzett (belistázott)  és reklámjaiban megjelenített árucikk.

Ajánlatunk: "Ajánlatunk" kereskedelmi jelölővel láttuk el azon termékeinket, amelyeket jelenleg a kategóriájukban megvételre különösen ajánlottnak gondolunk. Az ilyen kereskedelmi jelölővel ellátott termék árából további kedvezmény nem adható.

Akció: Az "Akció" jelölővel ellátott termékek árcsökkentéssel érintett termékek, amelyeket az akció időtartama alatt a megelőző időszak (az akció kezdetét megelőző 30 nap) legalacsonyabb áránál is kedvezőbb áron vásárolhat meg.

   

Környezetbarát Ártalmatlanítás: Újrahasznosítás – az Európai Parlament és a Tanács 2006/66/EK és 2012/19/EU irányelveinek érvényesítése. Ezek a szimbólumok azt jelzik, hogy az elektromos és elektronikai terméket valamint az elemeket és akkumulátorokat nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Az emberi egészség és a természet ellenőrizetlen hulladékkezelésből eredő károsodásának elkerülése és az erőforrások fenntartható újrahasznosítása érdekében kérjük, a készüléket felelősen ártalmatlanítsa. A régi készüléket visszavételi és begyűjtési rendszerek útján adja le, vagy forduljon ahhoz az üzlethez, ahol a készüléket vásárolta, és aki környezetkímélő módon tudja ártalmatlanítani.
Az átvétellel kapcsolatos részletekről, az esetleges kivételekről áruházainkban és honlapunkon tájékozódhat.

 

Üzembehelyezés: Az ilyen jelöléssel megkülönböztetett termék biztonsági okokból csak szakműhelyben történő üzembe helyezés után vehető használatba. A gyártó az általa vállalt garancia érvényesíthetőségét szakszervizben történő üzembe helyezéshez kötheti. Az eladási ár nem tartalmazza az üzembe helyezés díját

  

Törzsvásárlói ár: A kiadvány időtartama alatt, érvényes törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink részére elérhető bruttó eladási ár. További kedvezménnyel nem vonható össze.