Oldal tetejére

Piktogram magyarázat

Tartósan alacsony ár: Folyamatosan biztosított kedvezményes ár, ami készlet erejéig tart, más akcióval nem vonható össze, valamint további törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető rá.

Új termék: A Praktiker Kft. üzleteiben és a Webshopban újonnan, de három hónapnál nem régebben beszerzett (belistázott)  és reklámjaiban megjelenített árucikk. 

   

Környezetbarát Ártalmatlanítás: Újrahasznosítás – az Európai Parlament és a Tanács 2006/66/EK és 2012/19/EU irányelveinek érvényesítése. Ezek a szimbólumok azt jelzik, hogy az elektromos és elektronikai terméket valamint az elemeket és akkumulátorokat nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Az emberi egészség és a természet ellenőrizetlen hulladékkezelésből eredő károsodásának elkerülése és az erőforrások fenntartható újrahasznosítása érdekében kérjük, a készüléket felelősen ártalmatlanítsa. A régi készüléket visszavételi és begyűjtési rendszerek útján adja le, vagy forduljon ahhoz az üzlethez, ahol a készüléket vásárolta, és aki környezetkímélő módon tudja ártalmatlanítani.
Az átvétellel kapcsolatos részletekről, az esetleges kivételekről áruházainkban és honlapunkon tájékozódhat.

 

Üzembehelyezés: Az ilyen jelöléssel megkülönböztetett termék biztonsági okokból csak szakműhelyben történő üzembe helyezés után vehető használatba. A gyártó az általa vállalt garancia érvényesíthetőségét szakszervizben történő üzembe helyezéshez kötheti. Az eladási ár nem tartalmazza az üzembe helyezés díját

  

Törzsvásárlói ár: A kiadvány időtartama alatt, érvényes törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink részére elérhető bruttó eladási ár. További kedvezménnyel nem vonható össze.

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével