OTP Pénzügyi Pont áruházi kitelepülései

Felújítanád otthonodat, de lenne még pár kérdésed?

Ha még nem döntötted el, hogy belevágsz egy lakás megvásárlásába, vagy felújításába, azonban kíváncsi vagy milyen lehetőségeid vannak, kérj tájékoztatást az OTP Pénzügyi Pont munkatársaitól. A személyes találkozó során megtudhatod, milyen kedvezmények igénybevételére van lehetőséged, illetve milyen mértékű támogatásra számíthatsz jelzáloghitel vagy CSOK Plusz esetén.
  • Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozó, 100%-ban az OTP Bankcsoporthoz tartozó cég.
  • Az OTP Bankcsoport tagjaként fő célkitűzésük, hogy meglévő és leendő ügyfeleiknek az ingatlanfinanszírozás területén, illetve egyéb pénzügyi célok megvalósításához komplex szolgáltatást nyújtsanak.
  • Munkatársaik az ország számos pontján, az Önnek megfelelő helyen és időben, akár banki nyitva tartáson túl segítséget nyújtanak az igények pontos meghatározásában, és a lehetséges kedvezmények figyelembevételével előnyös, személyre szabott pénzügyi megoldásokat kínálnak.
  • Az OTP Bank hitelkínálatából az Ön számára legmegfelelőbb megoldások megtalálásában nyújtanak díjmentes segítséget, legyen szó CSOK Plusz , piaci kamatozású és támogatott jelzáloghitelrőlMFB hitelről személyi kölcsönről, vagy a mindennapokhoz szükséges pénzügyi megoldásokról.
Munkatársaik az első pillanattól kezdve szakértő partnerként állnak ügyfeleink rendelkezésére, és támogatást nyújtanak a pénzügyi célok megvalósításának folyamatában.

A kitelepülések helyszínei és időpontjai:

Budapesti helyszínek:

Vidéki helyszínek:

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!