Oldal tetejére

Online rendelés személyes átvétellel

Webshopunkban rendelt termékeidet lehetőséged van egyszerűen, személyesen is átvenni áruházunkban, amikor Neked a legkényelmesebb! Az összekészített termékeket a főinformációnál / online átvételi pultnál jelentkezve szolgáljuk ki. Az összekészítésnek nincs költsége. Nem kell mást tenni, mint a rendelés leadása előtt kiválasztani a legközelebbi Praktiker áruházat, ahol van elérhető készlet a termékből és megadni az átvétel tervezett időpontját.

Próbáld ki az új Parkolói átvételi lehetőséget a Váci úti áruházunkban és a Bécsi úti áruházunkban! Annyi a dolgod, hogy itt a webshopon vagy a Praktiker alkalmazáson keresztül leadott személyes átvételű rendelésnél, az átvételi módnál kiválasztod a parkolói átvételt, ha a webshopon keresztül adod le rendelésedet, az első ilyen tipusu rendelésnél ellenőrizzűk hogy telepitve van az applikációnk, és be vagy jelentkezve a rendelést leadni kívánt felhasználóval, mert a késöbbi parkolói átvétel során az alkalmazás használata elengedhetetlen. Ezek után, ha megérkeztél a kiválasztott idöpontban, az áruház parkolójában az erre kialakított átvevőponthoz, és beolvastad a kihelyezett QR kódot a telefonoddal, az áruházi kollégák az autódhoz viszik a megrendelésedet 10 percen belül. További információkat találsz az alkalmazásban, illetve ha kérdésed van, fordulj a telefonos ügyfélszolgálatunkhoz.

                                   Váci út                                 Bécsi út

A megrendelt terméke(ke)t 4 órán belül összekészítjük Neked!

Kényelmed fontos számunkra, ezért ha rendelésed nem tudod átvenni a kiválasztott időpontban, a megrendelt terméket 5 napig tároljuk! 

Amennyiben további kérdésed merülne fel, vagy telefonon keresztül adnál le megrendelést, hívd az ingyenes hívható ügyfélszolgálatunkat a 06-80/32-32-32-es telefonszámon.

 

Hasznos volt ez az oldal?