Oldal tetejére

Újra JOY napok a Praktikerben! A Praktiker 2015 óta vesz részt a JOY napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A JOY napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonára és kertjére a tavaszi vagy őszi megújulás, akkor látogasson el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe, vagy webáruházunkba és vásároljon olcsóbban a JOY kuponfüzettel. A JOY napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresse a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor 15%-kal olcsóbban tudja beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom például a kerti termékek beszerzésére.

JOY napok 2019. május 9-12. 

Az idei JOY napok 2019 tavaszán május 9-12. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webáruházában is igénybe vehetik a JOY napokon biztosított 15% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab JOY kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

JOY kupon felhasználás áruházi vásárlás esetén:
*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2019. május 9-12.  között egy alkalommal használható fel, 15%-os kedvezmény érvényesítésére jogosít. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.

JOY kupon felhasználás webshopunkban:
*A kupon 2019. május 9. 0:00 és május 12. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

A JOY kuponokhoz hozzájuthat a JOY májusi számának megvásárlásával, továbbá megtalálhatja az Éva magazinban és a Playboy-ban.

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a JOY napok 0. nap május 8-án, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. 

Így teltek 2018-ban a JOY napok a Praktiker áruházakban 

2018-ben is nagy sikerrel zárta a Praktiker a JOY napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt több, mint 10.000 vásárló használta kuponját áruházainkban.

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével