Oldal tetejére
JOY-napok a Praktikernél

JOY-napok 2021. május 13-16.
Az idei JOY-napok 2021 tavaszán, május 13. és 16. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webáruházában is igénybe vehetik a JOY-napokon biztosított 15% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab JOY kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

JOY kupon felhasználás áruházi vásárlás esetén:
*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2021. május 13. és 16. között, egy alkalommal használható fel, 15% kedvezmény érvényesítésére jogosít. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.

Kérjük, ha teheted webshopunkban intézd a bevásárlást, azonban, ha mindenképp áruházunkban, személyesen szeretnél vásárolni, vedd figyelembe a lentieket:

Áruházainkba való belépéskor a szájmaszk használata kötelező, ezért kérünk, ne indulj el nélküle!
Vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük, hogy mindig kísérd figyelmemmel és tartsd be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket! Számunkra vásárlóink egészsége mindennél fontosabb, így a vonatkozó szabályokat megszegő személyt az áruházunkban tartózkodó más személyek egészsége érdekében munkatársunk a szabályok betartására, ennek elmaradása esetén az áruház haladéktalan elhagyására szólíthatja fel. Az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként arra kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézzétek a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg. Kérjük, áruházainkban - ha teheted - készpénz helyett bankkártyával fizess, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét! Az információs pultnál és kasszáknál való sorbanálláskor az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjetek egymástól tartani!

JOY kupon felhasználás webshopunkban:
*A kupon 2021. május 13. 0:00 és május 16. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be,  raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.


A JOY kuponokat letöltheted a ShoppieGo mobilalkalmazáson keresztül, valamint hozzájuthatsz a JOY májusi számának (megjelenés: április 8.) megvásárlásával is.

Új funkció a ShoppieGo alkalmazásban! A részletekért KATTINTS IDE.

Válogass webshopunkon termékeink közül az alábbi kategóriákból!

Lakberendezés, világítás, bútor

Lakberendezés, világítás, bútor

Megnézem
Építkezés, felújítás

Építkezés, felújítás

Megnézem
Padló- és falburkolás

Padló- és falburkolás

Megnézem
Fürdőszoba, konyha

Fürdőszoba, konyha

Megnézem
Épületgépészet, fűtés, hűtés

Épületgépészet, fűtés, hűtés

Megnézem
Szerszám, gép, műhely

Szerszám, gép, műhely

Megnézem
Szabadidő, sport, jármű

Szabadidő, sport, jármű

Megnézem
Háztartás

Háztartás

Megnézem
Csavar, zár, vasalat

Csavar, zár, vasalat

Megnézem