Oldal tetejére

Áruhitel

Éljen a lehetőséggel, és tegye teljesebbé környezetét az áruhitel segítségével! Áruhitelünk igen kedvező feltételek mellett vehető igénybe tartós fogyasztási cikkek vásárlása esetén, hogy Önnek mindene meglegyen.

0% THM akció* split klímákra

2020.07.09. és 2020.08.03. között benyújtott hitelkérelmek esetén érvényes, kizárólag áruházi, személyes vásárláskor. A webshopon rendelt termékekre egyelőre nem igényelhető.
Hitelösszeg: 30 ezer Ft és 500 ezer Ft között
Futamidő: 10 hónap
Saját erő: 0%
Éves Ügyleti Kamat: 0%
THM: 0%

A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Praktiker Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció 2020.07.09. és 2020.08.03. között benyújtott hitelkérelmek esetén, minden Praktiker áruházban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig érvényes.
Példa: THM: 500 000 Ft hitelösszeg és 10 hónapos futamidő esetén 0%. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R. 9§ (3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul.
A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

*A THM-számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak – 31 nap – került figyelembevételre.

Split klímáinkat megtekintheti IDE kattintva.

5,9% THM akció

Csak a 2020.04.22. után benyújtott hitelkérelmek esetén érvényes, kizárólag áruházi, személyes vásárláskor. A webshopon rendelt termékekre egyelőre nem elérhető.

Hitelösszeg: minimum 50.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft. Futamidő: 6, 10 vagy 12 hónap (fixen választható). Saját erő: 500.000 Ft-ig minimum 0%, 500.000 Ft felett minimum 20%. Éves Ügyleti Kamat: 5,67%

A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Praktiker Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Példa: THM: 500 000 Ft hitelösszeg és 12 hónapos futamidő esetén 5,9%. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) korm.-r. 9§(3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A tájékoztatás nem teljeskörű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu.

Miért jó a Gyorskölcsön? 
Azonnal hozzájuthat: ha kitöltötte a kölcsönkérelmi nyomtatványt, perceken belül megmondjuk Önnek, milyen feltételekkel veheti igénybe a kölcsönt. Ha a szükséges papírok is rendelkezésre állnak, a kölcsönszerződés megkötése és a szükséges saját önerő befizetése után a kiválasztott árucikket már haza is viheti!

Miért érdemes igénybe vennie a Gyorskölcsönt?
- igénylését 30 percen belül elbíráljuk*
- rugalmas futamidőt ajánlunk, mely 6-48 hónapig terjedhet
- konstrukciótól függően a hitel összege minimum 20.000 maximum 1.000.000 forint lehet
- az igénylés jóváhagyását követően Ön máris hazaviheti a kiválasztott árut
- rendkívül széles körben használható fel
- a szerződéshez kiegészítő biztosítási szolgáltatás kapcsolódik.
(*A hitelbírálati követelmények betartása érdekében bizonyos esetekben ettől eltérhet.)

A Gyorskölcsönt igénybe veheti, aki:
- a 18. életévét betöltötte,
- devizabelföldi természetes személy és rendelkezik:
- magyar hatóság által kiállított állandó és érvényes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal,
- legalább 3 hónapos munkaviszonyból, vagy nyugdíjból származó,
- legalább 40.000 Ft igazolt nettó havi jövedelemmel,
- nem áll a Magáncsőd tv. szerint, bármely banknál vagy pénzintézetnél nyilvántartott hitelével vagy kölcsönével kapcsolatosan adósként vagy adóstársként adósságrendezési (magáncsőd) eljárás hatálya alatt, ilyen eljárást nem kezdeményezett, valamint
- megfelel az OTP Bank által előírt hitelbírálati követelményeinek, továbbá rendelkezik az előírt dokumentumokkal.

Kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok

- legutolsó havi, kiegyenlített közüzemi díjszámla, vagy vezetékes telefonszámla, vagy előfizetéses mobil telefonszámla
- ha lakossági bankszámláról szeretne törleszteni, a legutolsó bankszámlakivonat
- Ha Ön alkalmazott, és nem rendelkezik bankunknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával, akkor a fentieken túl munkáltatói jövedelemigazolás (Ha Ön rendelkezik az OTP Banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával, jövedelemigazolást nem kell bemutatnia!)
- Ha Ön nyugdíjas, akkor a fentieken túl a nyugdíjas igazolvány és az utolsó havi nyugdíjszelvény, vagy bankszámlakivonat
- Ha Ön egyéni vállalkozó vagy egyéni cég, akkor a fentieken túl vállalkozói igazolvány (vagy a tevékenység folytatására kiadott igazolás) és a NAV által kiállított jövedelemigazolás is szükséges
- Ha Ön Kkt. vagy Bt. bel-, vagy kültagja, más társas vállalkozás tulajdonosa, akkor a fentieken túl az utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
- Ha Ön őstermelő, kistermelő, családi gazdálkodó, akkor a fentieken túl őstermelői igazolvány (családi gazdálkodó esetén, amennyiben nincs, akkor vállalkozói igazolvány) és az utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás szükséges
- Ha Ön egyszemélyes ügyvédi iroda, egyszemélyes végrehajtó iroda tulajdonosa, akkor a fentieken túl kamarai tagságot igazoló dokumentum, és az utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás

Mikor szükséges adóstárs bevonása?

- 500.000 Ft kölcsönösszeg felett, vagy
- ha a kölcsönigénylő egyéni vállalkozó, vagy egyéni cég, vagy egyszemélyes ügyvédi/végrehajtó iroda tulajdonosa, vagy szellemi szabadfoglalkozású, vagy
- ha a kölcsönigénylő munkáltatója egyéni vállalkozó, vagy egyéni cég, vagy egyszemélyes ügyvédi/végrehajtó iroda, vagy szellemi szabadfoglalkozású, vagy társasház, vagy
- ha a kölcsönigénylő mezőgazdasági őstermelő, kistermelő, családi gazdálkodó, Bt. vagy KKT. kül- vagy beltagja
- Adóstárs csak olyan személy lehet, aki megfelel az adóstárs (társigénylő) nélkül kölcsönt igényelhető személy alapfeltételeinek, és megfelel az OTP Bank által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkezik az előírt dokumentumokkal.

Reprezentatív példa
A reprezentatív példa a termékre irányadó, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) kormányrendelet szerint, a kereskedelmi kommunikációban megjelenítendő kölcsönösszeg és futamidő figyelembe vételével, az alap konstrukcióra került meghatározásra. A reprezentatív példa pusztán tájékoztatásként szolgál.

Konstrukció megnevezése

Akció364

Kölcsön összege

500 000 Ft

Futamidő

12 hónap

Éves ügyleti kamat
(a teljes futamidő alatt fix)

5,67%

Havi törlesztő részlet

42 975 Ft

Kölcsön teljes díja

15 707 Ft

A futamidő során fizetendő teljes összeg
(törlesztő részletek összege)

515 707 Ft

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

5,9%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Praktiker Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

https://www.otpbank.hu/portal/hu/SzabadFelhasznalasuHitelek/Aruhitel

 

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével