Vinyl padló, svédpadló

34 termék
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
    Kép
/
2

A vinyl padló praktikus megoldás lehet bármely helyiség burkolásához. Előnyei szinte megszámlálhatatlanok, többek között rendkívül strapabíró és jól ellenáll a környezeti hatásoknak. Más padlóburkolatokhoz képest puhább, ezáltal sokkal csendesebb járást biztosít.

Anyagából fakadóan még padlófűtés nélkül is melegség érzetet biztosít, ezért nem szükséges szőnyeget vagy papucsot sem használni. A hozzáadott égéskésleltető anyagok miatt nehezen éghető, így biztonságos választás lehet akár konyhákba is. Vízálló felülete miatt pedig kiemelten könnyű a tisztítása, könnyedén eltávolítható róla bármilyen szennyeződés.

A vinyl padló vízállósága tökéletes burkolattá teszi kórházak és irodaházak számára is, de akár konyhába, fürdőszobába és uszodába is elhelyezhető. Különleges felületének köszönhetően természetesen csúszásmentes, így nem kell hozzá semmilyen csúszásgátlót lefektetni. 

Praktikusságát növeli a könnyű elhelyezés, ugyanis egyszerűen méretre vágható, ragasztást igénylő változatok mellett már léteznek klikkes típusok is. A természet ihlette fa hatású vinyl padló mellett akár bohém, színes, mozaikos vagy kő hatású termékek között is válogathatunk. 

Ez a padló típus teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készül, valamint a szervezetre káros anyagokat sem tartalmaz. Alkalmazásával egységes design érhető el akár az egész lakásban. Tekintsd meg vinyl padló kínálatunkat és rendelj kényelmesen, otthonodból a Praktikertől!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!