SUPRALUX FRONTAL 5L GYÖMBÉR LÁBAZAT-ÉS HOMLOKZATFESTÉK

5(4)
|
Márka: Supralux
|
Cikkszám: 284699

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

10.990 Ft / darab

Egységár: 2.198 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Vizes diszperziós lábazatfesték, kültéri falfesték, épületek homlokzatának és lábazatának (nagy szilárdságú vakolat, beton, cement) alapozás utáni és felújító festésére, pala, beton és beltéri falfelületek festésére is használható. Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás, hígítás-eszközök tisztítása: Csapvízzel, a felhordási módnak megfelelően, legfeljebb 5% vízzel hígítható, nagyobb mértékű hígítás a takaróképességet rontja. Kiadósság: 4-5 m2/kg/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától, száradási idő: száraz: 20 C-on kb. 4-6 óra, átfesthető: 4-6 óra.
Kellékszavatosság: 2 év
Termék magassága: 23.9 cm
Termék szélessége: 18 cm
Termék mélysége: 18 cm
Alkalmazási terület: Épületek homlokzatainak és egyéb külső felületeinek festésére használható, kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására, iskolatábla és cementtábla festésére is alkalmas. Használható erős igénybevételnek kitett beltéri helyiségek falainak festésére is.
Felhordási felület: vakolat, beton, cement
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 4-5 m2/l
Kiszerelés: 5 liter
Száradási idő: 4-6 óra
Szín: Gyömbér
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! További útmutatás a termék biztonságtechnikai adatlapján található. °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#118 cm x 23.9 cm x 18 cm6.99 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!