DULUX EASYCARE+ FOLTÁLLÓ+KOPÁSBIZTOS BELTÉRI FALFESTÉK 9L FEHÉR

Márka: Dulux
|
Cikkszám: 411658

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

22.990 Ft / darab

Egységár: 2.554 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux EasyCare+ a mechanikai hatásoknak kivételesen ellenálló tulajdonságú, matt, latex, beltéri falfesték. A termék a kopásbiztos technológiának köszönhetően különlegesen tartós és szilárd bevonatot alkot, amelyen mérsékelten alakulnak ki szennyeződés-, dörzsölés-, és kopásnyomok. A fa, műanyag vagy gumi tárgyak (bútorok, porszívó, kerékpár stb.) okozta karcolások és horzsolások kevésbé károsítják a falfelületet, amely így sokáig tiszta és újszerű marad. A Dulux EasyCare+ megoldást nyújt a falakat elcsúfító sötét, szürke kosz- és kopásnyomok ellen. Sima és különlegesen szilárd felületén a szennyeződések nem tapadnak meg, illetve a felület mosása, súrolása után nem maradnak kopásnyomok. A kopásbiztos scuff resist technológia mikrogömb szerkezetű, sima felületet hoz létre, amelyen - csökkentett érdességének köszönhetően, kevésbé hagynak látható nyomot az érintkező, ütköző vagy súrlódó fa, műanyag vagy gumi tárgyak. Használata kifejezetten ajánlott a nagy igénybevételnek kitett helyiségek: nappalik, gyerekszobák, előszobák, folyósok, irodák, közösségi terek (recepciók, várótermek stb.)  új, vagy korábban diszperziós falfestékkel festett, hagyományos vakolat, beton, gipsz és gipszkarton falfelületeire. A termék foltálló és kopásbiztos felületet hoz létre, amely ellenáll a mosásnak és súrolásnak. A festék kiváló fedőképessége, csepegésmentes összetétele és optimális száradási ideje egyszerűvé és gyorssá teszi a felhordást.

Kiszerelés: 9 liter
Fényesség: Matt
Száradási idő: 2 óra
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 15 m2/l
Átfesthetőség: 2 óra
Termék magassága: 24 cm
Termék mélysége: 29.2 cm
Termék szélessége: 29.2 cm
Ellenállóság: Lég- és páraáteresztő: pára-áteresztési besorolás: Közepes (EN 1062-1:2004; EN 7783-2:2000). A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak. A festett felület nem lehet kapcsolatban folyamatosan vízzel, és nem lehet állandó páralecsapódásnak kitéve. A termék nem használható radiátor vagy egyéb meleg felület festésére.
Alkalmazási terület: Használata kifejezetten ajánlott a nagy igénybevételnek kitett helyiségek: nappalik, gyerekszobák, előszobák, folyósok, irodák, közösségi terek (recepciók, várótermek stb) új, vagy korábban diszperziós falfestékkel festett, hagyományos vakolat, beton, gipsz és gipszkarton falfelületeire.
Felhordási felület: Beltéri falfelület
Kellékszavatosság: 2 év
Szín: Fehér
Alapozó : A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír, és a por eltávolítása érdekében mossa le a falat. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nemkívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó, és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni.
Felhasználási mód: A Dulux EasyCare+ a mechanikai hatásoknak kivételesen ellenálló tulajdonságú, matt, latex, beltéri falfesték. A termék a kopásbiztos technológiának köszönhetően különlegesen tartós és szilárd bevonatot alkot, amelyen mérsékelten alakulnak ki szennyeződés-, dörzsölés-, és kopásnyomok. A fa, műanyag vagy gumi tárgyak (bútorok, porszívó, kerékpár stb) okozta karcolások és horzsolások kevésbé károsítják a falfelületet, amely így sokáig tiszta és újszerű marad.
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#129.2 cm x 24 cm x 29.2 cm12.7 kg

Termékinformációs adatlap

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!