Oldal tetejére

WC-RÖGZÍTŐ GARNITÚRA S8RD80WCR

Termékelégedettség: 
(1 db értékelés alapján)
A Fischer komplett rögzítőkészletek álló WC-khez és bidékhez. Általános WC-kagyló rögzítések, fehér vagy krómszínű fedősapkákkal. A hatlapfejű hornyos rézcsavart is tartalmazó komplett rögzítőkészlet egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, 8 mm-es furatátmérővel. A... Bővebben
1.399 Ft / doboz
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Egységár: 1.399,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 191353
  • Márka: Fischer
Mennyiség doboz Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.290 Ft
A Fischer komplett rögzítőkészletek álló WC-khez és bidékhez. Általános WC-kagyló rögzítések, fehér vagy krómszínű fedősapkákkal. A hatlapfejű hornyos rézcsavart is tartalmazó komplett rögzítőkészlet egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, 8 mm-es furatátmérővel. A domborított dübelperem megakadályozza a kerámia és a csavar közötti érintkezést, és így kíméletes rögzítésről gondoskodik. A mozgatható műanyag rögzítőgyűrű ferde vagy nagyobb átmérőjű furatot is lefed. Tükrök és kerámiatalpak rögzítésére is alkalmas. Alkalmazhatók: álló WC-k, bidék, kerámiapolcok, tükrök. A csomag tartalma: 2 db.
  • Kellékszavatosság: 2 év