PRAKTIKER okosotthon!

Okosotthon - intelligens háztartás

Könnyen létrehozhatod saját intelligens otthonodat anélkül, hogy rekonstrukcióra vagy a berendezések összetett telepítésre lenne szükség - minden készülék, érzékelő és egyéb tartozék vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével, így könnyen vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat távolról, akár okostelefon vagy számítógépen keresztül.

Okos otthon terméktípusok:

Világítás

Az intelligens lámpák, LED izzók és LED szalagok típustól függően vezérelhetők okostelefonnal, vezeték nélküli kapcsolóval vagy fényerő-szabályozóval. Több színváltozata elérhető, színe és intenzitása is felhasználói profillal változtatható, így az aktuális hangulathoz illeszkedhet.

Elektromos hálózat

Az intelligens aljzatoknak hála okostelefon alkalmazással ellenőrizheted az áramfogyasztást, vagy a rövidzárlat miatt leválasztott készüléket.

Az intelligens kapcsolók segítségül szolgálnak a világítás, redőny, zene vagy akár több készülék egyszerre történő vezérlésére.

Termosztátok

A termosztátok hatékonyabbá teszik a fűtést, áttekintést nyújtanak az elfogyasztott energiáról, és lehetővé teszik a fűtőberendezés vezérlését bárhonnan. Nem számít, hogy gázzal, szilárd tüzelőanyaggal, fával vagy központi fűtéssel fűtesz. Egyes termosztátok működtethetik a melegvíztárolót vagy a légkondicionálót is.

Biztonsági berendezések

A vezeték nélküli riasztóberendezések könnyen felszerelhetőek és vezérelhetők távirányító vagy okostelefon segítségével. Nincs szükség további díj fizetésre, az aktiválásról és riasztásról is téged fog értesíteni.

Intelligens zár esetén az ajtót okostelefonnal vezeték nélkül tudod kinyitni és bezárni. Ezzel nyomon követhető az egyes személyek hozzáférése, beállíthatóak az egyéni hozzáférési jogok, és az is látszik, hogy az egyes személyek hányszor nyitották vagy zárták az ajtót.

Kamerák

Az intelligens kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérhesd a valós idejű eseményeket az otthonod vagy a lakásod körül. A felvételt a felhasználó kézzel vagy automatikusan indíthatja a mozgásérzékelő szenzorjával.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!