Megújult pécsi áruházunk!


Összesen mintegy 200 millió forintból modernizálta pécsi áruházát a Praktiker. Az áruház kívül-belül megújult, és a legmodernebb környezetben biztosítja a vásárlás 21. századi élményét.

A hatalmas fejlesztésnek köszönhetően nagy mértékben kibővült az árukínálat és a szolgáltatási paletta. A Praktiker szakemberei az áruházbelsőben látványos bemutatóterekkel, inspiráló, kreatív ötletekkel várják a vásárlókat és szaktanácsadással is segítik az üzletbe betérőket. Az áruházban mintegy 30 ezer termék sorakozik a polcokon, jól áttekinthető árucsoportokra tagolva.

A Praktiker pécsi barkácsáruháza a 6-os főút mellett, a baranyai megyeszékhely nyugati bevásárlóövezetében helyezkedik el, a kiskertes településrész szomszédságában. Bár a pécsi barkácsáruház 7000 négyzetméteres alapterületével közepes üzletegységnek mondható, a forgalmát tekintve a nagyobbak közé sorolható.

A pécsi Praktiker legforgalmasabb osztályai közé tartozik az építőanyag-, a csempe- és szaniterrészleg, ezek a szegmensek országos viszonylatban is a legjobbak között teljesítenek. A felújításnak köszönhetően az építőanyag osztályt strukturáltabbá, az ajtóbemutató-részt látványosabbá tették, segítve ezzel a választást a vásárlóknak. Az építőanyag osztályon „drive in” kiszolgálás, azaz a terjedelmesebb termékekért autóval történő behajtás lehetősége, jelentős kihasználtsággal működik.

Az áruház központi részén fogadja a vásárlókat az „XXL-es méretűvé” növelt festékosztály, a frekventált elhelyezéssel az információs pultba épített festékkeverés is kiemeltebb figyelmet kap. Az átépítés során a pécsi áruház kerti centruma 600 négyzetméterre nőtt, a megnövelt és megújult alapterületen a kerti felszerelések, kerítések, térkövek kibővített, széles választékával várjuk a vásárlókat – hangsúlyozta Taubert Helén. A pécsi áruházvezető hozzátette: – A Praktiker pécsi csapata szakmailag alaposan felkészült, összetartó csapat, a széles árukínálatnak, illetve a segítőkész dolgozóknak köszönhetően a vásárlók szívesen keresik fel az áruházat, évek óta egyre többen számítanak a Praktiker visszajáró vevőinek.

A 23 éve megnyitott, most megszépült Praktiker összes osztálya új külsőt és jelzőszíneket kapott, ezek is segítik a gyors és egyszerű tájékozódást. A felfrissült áruházi környezet még magasabb színvonalú, 21. századi vásárlói élményt kínál.

Pár fénykép megújult áruházunkról


Tekintse meg videónkat:

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!