Magánszemélyek
Építkezésre, felújításra készül?
Igénybe venné a CSOK-ot?

Legyen Ön is kiemelt ügyfelünk!

Vásárlási tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésére álló keretösszegből. Az áruk kiválasztásától, az ütemezésen át a szállítás megszervezéséig és lebonyolításáig mindenben rendelkezésére állunk.

Amennyiben Ön nagyobb tételben vásárol...

akkor lehetősége van speciális kedvezményre nettó 300.000 Ft megrendelés esetén, és esetlegesen további szolgáltatások kihasználására.


Nem csupán időt és energiát, hanem pénzt is spórolhat.

Spóroljon időt!

Segítünk választani és megtervezni az árubeszerzés ütemét, az áruházban vagy a webshopban éppen nem elérhető termékeinket is beszerezzük Önnek. 

Spóroljon pénzt!

Nagytételben vásárló ügyfeleink kedvező egyedi ajánlatokat kaphatnak tanácsadóinktól és a fizetés ütemezésében is rugalmasak vagyunk. Mindezzel jelentős összeget tud megspórolni, melyet akár otthona további szépítésére is fordíthat.

Takarítson meg energiát!

Kérdései esetén egyetlen kollégánkhoz kell csupán fordulnia, az Ön személyes kapcsolattartójához, aki minden igényét ismeri és ezáltal gyorsan és hatékonyan tud megoldást találni. Weboldalak böngészésétől és különböző szakértőknek és eladóknak címzett kérdéstől kíméli meg magát ezzel. S ez bizony rengeteg megtakarított energia.

Minden építkezés és felújítás egyedi igények szerint történik, mi azon vagyunk, hogy minden felmerülő igényre megtaláljuk a legjobb megoldást.
Hasznos volt ez az oldal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!